En masse i boxsenge samt meget fra det kendte brand Röwa

Schwarz Senge

Er du til enkle sengeløsninger i høj kvalitet kan en boxseng fra Carpe Diem Beds of Sweden, Jensen Beds, Dunlopillo eller Getama lige være noget for dig. Ønsker du derimod hele pakken med en komplet sengeløsning med sengeramme og sengegavl kan det i stedet være en seng fra Röwa eller Villy Nørgård, som vækker din interesse. Hos Schwarz Senge på Østerbro i København står de klar med råd og vejledning til at hjælpe dig.

Boxsenge til favorable priser hos Schwarz Senge

En boxseng er kendetegnet ved at seng og madras er bygget ud i ét. For at opnå den bedst mulige komfort og samtidig skåne din boxseng anbefales det at anvende en topmadras øverst. Hos Schwarz Senge har de et bredt udvalg af boxsenge i mange modeller, størrelser, prisklasser og fra mange forskellige producenter. Hos Schwarz Senge tilbyder de at foretage en rygtest, som kan hjælpe dig med at finde den boxseng, der giver dig den mest ergonomisk korrekte liggeposition. Dette vurderes ud fra en kombination af din højde, vægt, kropsbygning og den liggeposition du har, når du ligger i testsengen. En ergonomisk korrekt liggeposition er din sikkerhed for en bedre søvn.

Sengesystemer fra tyske Röwa

Röwa er en tysk producent, der har produceret senge og sengesystemer siden 1914. Röwa, som kommer af Rössle & Wanner, har i de over 100 år som de har eksisteret vundet stor anerkendelse internationalt og er også et kendt navn i Danmark. Röwa er tysk håndværk, når det er bedst og produceres i Tyskland på deres egen fabrik, mens lamelbundene bliver fremstillet på deres eget savværk. Igennem hele processen har Röwa dermed fuld kontrol over de forskellige processer og kan på baggrund af dette garantere en helt unik kvalitet på deres produkter.

Så går du og overvejer en boxseng fra Carpe Diem Beds of Sweden eller et sengesystem fra Röwa så klik ind på www.schwarz.dk eller kig forbi deres butik på Østerbro, og mærk hvordan det er at ligge i din drømmeseng.

Relaterede nyheder