Find blandt andet Essenza sengetøj og faconlagner hos Eurotex

Hvis du søger udstyr til boligen, så er www.eurotex.dk det helt rette sted at lede. Her finder du blandt andet toilettasker, håndklæder, plaider, puder, Essenza sengetøj, bruseforhæng, voksduge, dækkeservietter og faconlagner. Klik ind på www.eurotex.dk og bliv inspireret.

 

Essenza sengetøj

Med Essenza sengetøj kommer du til at sove som en drøm. Essenza sengetøj er produceret i den bedste kvalitet. Prøv for eksempel sengetøj i 100 % bomuld eller bomuldssatin, som giver ekstra blødhed samtidig med en god slidstyrke. Det meste af Essenza sengetøj er vendbart og med indvendige knapper som lukning i dynen og med overlap som lukning i puden. Desuden er Essenza sengetøj Oeko-tex certificeret. Sov blødt i lækkert Essenza sengetøj, som fås i alverdens mønstre og farver, så du kan finde et sæt, der passer ind i din smag og dit soveværelse. Se det store udvalg på www.eurotex.dk og få leveret lige til døren.

Faconlagner

Har du brug for faconlagner til dit nye sengetøj, så har de et stort udvalg hos Eurotex. Faconlagner passer til boksmadrasser og springmadrasser og kan typisk vaskes ved 60 grader. For eksempel kan du få Essenza faconlagner i 100 % bomuldsjersey med aloe vera. Aloe vera har den egenskab at den på en naturlig måde bekæmper husstøvmider i lagenet, mens jerseylagenet holder på varmen modsat for eksempel et satinlagen. Essenza faconlagner er 30 cm i sidehøjden, hvilket gør, at de passer til de fleste madrasser, og så er de desuden Oeko-tex certificeret. Klik ind forbi www.eurotex.dk og se deres store udvalg af faconlagner. Så kan du vælge det bedste sengetøj hjemmefra sofaen uden at skulle ud i overfyldte butikker. Eurotex leverer med Post Danmark eller GLS og den anslåede leveringstid er på 1-5 dage. Fortryder du dit køb har du 14 dages returret på dine varer regnet fra den dag, hvor du modtager dem. Handl trygt og sikkert hos Eurotex.

Relaterede nyheder