Wiking brændeovne og Contura brændeovne til enhver smag

Der er intet som lyden og synet af levende ild på en hyggelig vinteraften. Hos Himmerlands Pejsecenter kan du finde et varieret sortiment af stilfulde pejse og elegante brændeovne fra kendte mærker som Wiking og Contura. Besøg deres webshop og find den model der passer til din smag og indretningsstil – allerede i dag.

Wiking brændeovne i smukke designs

Med en Wiking brændeovn får du indbydende levende ild indrammet af smukt design. Det kvalitetsbevidste mærke producerer mange forskellige modeller – alle med princippet om at en brændeovn ikke blot skal give varme, men give hjemmet et stilfuldt designløft. Hos Himmerlands Pejsecenter tilbydes der altid et stort udvalg af smukke modeller fra Wiking, og de har garanteret også en for dig. Du kan finde Wiking produkter i adskillige smukke designs og i adskillige prisklasser så alle kan være med. Wiking brændeovne er designet i samarbejde med flere anerkendte designere, der har formået at kombinere det tidløse, med det moderne og klassiske. Snyd derfor ikke dig selv for et kig hos Himmerlands Pejsecenter, hvor den perfekte Wiking model blot er et par få klik væk.

Contura brændeovne med fokus på æstetik og funktionalitet

Når det kommer til Contura brændeovne er intet overladt til tilfældighederne. Med fokus på både design, æstetik, funktionalitet og omkostningseffektivitet, er Conturas modeller ikke til at gå glip af. For at kunne imødekomme enhver kundes ønsker, tilbydes der Contura modeller i både den billige og i den mere sofistikerede ende af skalaen. Uanset dit budget og din smag, går du derfor ikke galt i byen med deres sortiment. Contura brændeovne byder på et væld af smarte funktioner og lækre detaljer, og klæder så godt som enhver indretningsstil. Ønsker du ikke at gå på kompromis med kvalitet eller pris, er dette derfor producenten for dig. Besøg siden og se nærmere på de mange flotte Contura modeller. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte deres kundesupport.

Relaterede nyheder