Stort udvalg af træpiller og brændetårne i god kvalitet her

Pillemadsen

Er du på udkig efter grænselandets største udvalg af træpiller og brændetårne, så er Pillemadsen lige stedet for dig. Besøg dem her www.pillemadsen.dk og find deres gode tilbud, så du kan få gang i din ovn eller pejs igen.

Find grænselandets største udvalg af træpiller her www.pillemadsen.dk

Pillemadsen har uden tvivl grænselandets største udvalg af træpiller og brænde i den bedste kvalitet. På deres online shop finder du blandt andet de gode træpiller i 8 mm fra Barlinek. Barlinek er kendt for at producere gode produkter, som giver dig den optimale effekt af dine piller. Det vil du for eksempel opleve med deres 8 mm træpiller, som har en god brændværdi på 4,6 kwh/kg. De er pakket i praktiske sække på 15 kg. Sækken leveres på en palle med 66 sække, som måler 150 cm i højden, 120 cm i længden og 90 cm i bredden. Klik her www.pillemadsen.dk og find de gode produkter fra Barlinek, så du kan få gang i din ovn.

Brændetårne i forskellige træsorter

Mangler ud brænde til brændeovnen eller pejsen, så har Pillemadsen forskellige løsninger til dig. Hos dem kan du blandt andet finde brændetårne med forskellige træsorter. Er du glad for at fyre med ask, så finder du et godt tilbud på brændetårne med askebrænde i den bedste kvalitet. Brændestykkerne har en praktisk længde på 25 cm til 35 cm. De er stablet på en optimal måde i tårnet, så du ikke behøver at stable dem om, når du modtager dit brænde. Klik her www.pillemadsen.dk og læs mere om deres stærke tilbud på brændetårne med ask, så du kan få tændt op i brændeovnen eller pejsen med kvalitetsbrænde.

Få et dejligt varmt hjem med træpiller fra Barlinek eller brændetårne med ask hos Pillemadsen. Besøg dem her www.pillemadsen.dk og find grænselandets største udvalg af brænde.

 

Relaterede nyheder