Pynt dit hjem med hånddekorerede spisestel i keramik og keramik urtepotter

Til hverdag og til fest kan det være dejligt at kunne dække et smukt bord, der afspejler al den kærlighed og energi, der er lagt i for at kunne skabe den hyggelige stemning, som forhåbentlig vil forplante sig rundt om bordet, når bordet er fyldt op med glade ansigter rundt om sig. Maden er selvfølgelig en central og bærende del, men også borddækningen har stor betydning. Med spisestel i keramik og keramik urtepotter fra Lars Rank Keramik, kan du sætte den helt rigtige stemning.

Hånddekorerede spisestel i keramik

Lars Rank Keramik laver hånddekorerede spisestel i keramik. Green Moss, Blue Hills og Dots. De tre forskellige spisestel i keramik er dekoreret med meget forskellige metoder, hvilket giver sig til udtryk i forskelligt udseende, men fælles for dem alle er, at alle tre spisestel i keramik er lavet i de samme stel-dele, og det er derfor muligt at dække et bord, hvor de forskellige spisestel i keramik er blandet og dermed giver et helt særligt og unikt udtryk. I serierne indgår tekander, kander, skåle med låg, krus, tallerkener, middagstallerkener, fade med buer, fade med ensfarvet bund, mini skåle, skåle/kopper, store skåle og store skåle med låg. Klik ind på rank.dk og se det store udvalg i spisestel i keramik.

Keramik urtepotter i forskellige størrelser

Det fint opdækkede bord kan samtidig dekoreres med en eller flere keramik urtepotter eller give stemning fra vindueskarmen, hvis keramik urtepotterne ikke kan finde plads på selve bordet. Keramik urtepotterne er velegnede til for eksempel blomster, sukkulenter, kaktusser eller krydderurter. Blomster, planter og krydderurter giver liv, og det kan virke livsbekræftende at se dem spire og vokse. Keramik urtepotterne kan fås i forskellige størrelser og farver og er yderst dekorative og passer til ethvert hjem. Tag et kig forbi Lars Rank Keramik i København eller smut forbi hjemmesiden rank.dk og se de smukke keramik urtepotter og al den anden smukke keramik, som Lars Rank Keramik byder på.

Relaterede nyheder