Køb håndlavede fade i glas og andet fint glaspusteri hos Pernille Bülow A/S

Pernille Bülow A/SPernille Bülow A/S er et moderne glaspusteri med værksted og butik på Bornholm. Du behøves dog ikke tage hele den lange tur derover og for at nyde et besøg i butikken. Du kan nemlig finde stort set hele deres spændende katalog på webshoppen på www.pernillebulow.dk. Her kan du blandt andet tage et kig på det smukke udvalg i håndlavede fade i glas, lysestager, glaskander, drikkeglas og meget mere. Læs mere om glaspusteriet og produkterne herunder.

Glaspusteri på Bornholm

Siden 1989 har Pernille Bülow Glas skabt smukke serier af håndlavede glasprodukter på Bornholm, og solgt dem i egen butik. Med tiden er det blevet til et utal af smukke produkter fra det velkendte glaspusteri. Virksomheden er på én gang både et moderne glaspusteri, som forstår at følge med tiden, men samtidigt også et sted hvor traditionerne for glaspusteri holdes ved lige. Kombinationen er slet ikke til at tage fejl af. Pernille Bülow er unægteligt ét af de absolut med spændende og unikke glaspusterier du kan besøge her i landet. Besøg butikken, og tag selv et kig.

Håndlavede fade i glas

Vælger du at tage et kig på kataloget på www.pernillebulow.dk, så må du huske at kigge forbi kategorien med håndlavede fade i glas. Her finder du en perlerække af smukke produkter, som du med garanti vil finde interessante. De håndlavede fade i glas vil egne sig perfekt til at servere en lækker salat for dine gæster, eller måske bare som en del af pynten på stuebordet. Mulighederne er mange, og der er rigtig mange forskellige fine håndlavede fade i glas du kan vælge imellem. Der skulle derfor være gode chancer for at du kan finde et håndlavet fad i glas, som du kan glæde dig selv eller én du holder af med.