Hold varmen med en pejs, brændeovn eller et pillefyr fra Himmerlands Pejsecenter

Hos Himmerlands Pejsecenter kan du købe en super god pejs, en brændeovn, en pejseindsats eller et pillefyr. Der er mange forskellige muligheder, og du kan søge professionel rådgivning på hjemmesiden.

 

 

Super flotte pejs og brændeovne

Himmerlands Pejsecenter sælger mange forskellige pejse og brændeovne, og de kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du gerne vil have et ildsted i huset. Det er så hyggeligt med åben ild, for det giver en helt speciel stemning derhjemme at høre brændestykkerne knage og brage. Det er også en rigtig effektiv måde at varme sine stuer op på, og hvis du leder efter en flot og dekorativ pejs, så er dette den rigtige butik. Her er mange forskellige super flotte designerpejse og –brændeovne til gode priser, og du kan helt sikkert finde lige den, som passer til din smag. Har du lyst til en at have en pejseindsats, som altså er indbygget i væggen og hævet over gulvet, eller vil du have en gammelsags fritstående brændeovn? Der er mange muligheder, når du skal vælge ny pejs, og du kan helt sikkert få hjælp på siden. De har 27 års erfaring med at sælge ildsteder, og mon ikke de også kan hjælpe dig?

 

Få et opvarmet hus med et pillefyr 

Himmerlands Pejsecenter sælger mange forskellige flotte pejse, brændeovne og meget mere. Du kan bl.a. finde nogle super effektive og gode pillefyr i sortimentet, som hurtigt kan varme dit hus op. Et sådant fyr skal fyres med træpiller, som er hårdt sammenpresset savsmuld. Disse træpiller er ofte lavet af kvalitetstræ, som er blevet til overs ved produktion af gulve eller møbler, og desuden er de presset under så enorme tryk, at de virkelig opnår en enorm brændværdi. Det kommer selvfølgelig an på, hvilke træpiller, du køber. Men det er i hvert fald en ret effektiv og økonomisk måde at få varme på, for træpillerne brænder enormt længe i forhold til deres vægt og størrelse, og de brænder jævnt og soder meget lidt. Et pillefyr kan være en super god løsning, hvis du skal have en effektiv og miljøvenlig måde at varme dit hjem op på. Se på forskellige pillefyr på hjemmesiden.

 

Relaterede nyheder