Køb Royal Copenhagen og Lyngby porcelæn hos Xakt

I Danmark er vi særligt kendt for at designe porcelæn i rigtig god kvalitet. To eksempler på dette er Lyngby porcelæn og porcelæn fra Royal Copenhagen. Begge brands udmærker sig med et design, der er yderst elegant og tidløst. Hos www.xakt.dk skulle det være muligt for de fleste at finde noget porcelæn fra enten Lyngby eller Royal Copenhagen, der passer perfekt ind i hjemmet. 

 

Royal Copenhagen

Det er de færreste danskere, der ikke kender Royal Copenhagen. Royal Copenhagen er nemlig ikke blot en af de ældste virksomheder i Danmark, det er også en af de ældste virksomheder i verdenen. Royal Copenhagen er da også kendt i store dele af verdenen for deres flotte og elegante porcelæn. Man kan blandt andet købe det klassiske Royal Copenhagen porcelæn i form af hvide tallerkener, kopper eller fade med de karakteristiske blå mønstre af blandt andet smukke blomster. Royal Copenhagen er altså umådeligt dekorativt, så man sagtens kan benytte sit porcelæn til både at spise på eller til pynt i sit køkken eller sin stue. Man kan se det store udvalg af Royal Copenhagen porcelæn ved at klikke ind på www.xakt.dk.

Lyngby porcelæn

Det danske mærke Lyngby Porcelæn er nok primært kendt for at designe vaser, men Lyngby Porcelæn designer meget mere en bare vaser. Lyngby Porcelæn producerer således blandt andet også moderne, klare bordlamper og diverse flotte fyrfadsstager i glas i nuancer af alt fra klar blå eller grå til fine, lyserøde farver. Fælles for alle produkter fra Lyngby Porcelæn, hvad enten man vælger en af de klassiske vaser eller en fyrfadsstage, er, at man altid får et produkt, der er i allerhøjste kvalitet. Lyngby Porcelæn vil med deres tidløse design helt sikkert pynte i de fleste stuer hos både unge og ældre. Det kan altså klart anbefales, at man klikker ind på www.xakt.dk, hvor der forhandles et stort udvalg af produkter fra Lyngby Porcelæn.

Besøg www.xakt.dk og bestil porcelæn fra Lyngby og Royal Copenhagen allerede i dag.

Relaterede nyheder