Keramik vaser, urtepotter og mange andre keramiske produkter på rank.dk

Bestil skønne keramik vaser og flotte urtepotter online. Lars Rank Keramik har designet mange typer af keramiske produkter, som du kan se online på rank.dk 24 timer i døgnet.

Flere muligheder inden for keramik vaser

Se de forskellige keramik vaser, der er designet af Lars Rank. Der er fx tale om Stabel vasen, som fås i en høj eller bred version. Der sælges også keramik vaser fra samarbejdet, der hedder You Little Teapot, som kommer med tekster. Der er tale om finurlige tekster som fx ”Tak fordi du slog mig ihjel” og ”Øv jeg er ikke en Lyngby vase”. Se de skønne design online, og find den rette model i udvalget af keramik vasker. De kommer i mange størrelser og til forskellige formål. Der er nu ikke noget bedre end at plukke en skøn buket i haven, og sætte den ned i en vase med vand. Lars Rank Keramik har skønne keramiske vasker, spisestel, lysestager og meget andet, designet med kærlighed af designeren her, der har gået på Det Jyske Kunstakademi.

Lars Rank Keramik har et lille udvalg af unikke urtepotter

Du kan også finde smukke urtepotter i keramik hos Lars Rank Keramik. Stabel urtepotterne med deres lagdelte designs er yderst populære, og disse går godt til sukkulenter, krydderurter og hvad end, der ellers er plads til nede i en keramik urtepotte fra designeren her. Du kan købe dem glaseret eller uglaseret. Køb porcelæn urtepotter online, og se det smukke design. De fire ringe, der udgør de forskellige Stabel urtepotter, er forskudt fra hinanden, hvilket giver et helt specielt udtryk. Hvad end du søger smykker eller lamper, så prøv at klikke ind på rank.dk, hvor der er mange veldesignede urtepotter, spisestel, krus, kopper osv.

Se på urtepotter i porcelæn fra designeren her. Lars Rank Keramik står bag en del keramik vaser i forskellige former, og du er altid sikret et helt unikt stykke kunst, hvad end du bestiller fra webshoppen af.

Relaterede nyheder