Bredt udvalg af langbuer og compoundbuer

Hos Pamhule Jagt og Fiskeri kan du finde et bredt udvalg af alt til jagt. Der er super meget at vælge imellem her, og du kan finde Pamhule Jagt og Fiskeri på hjemmesiden www.iversen-import.dk.

Langbue

Har du overvejet at begynde at gå på buejagt. Så hvorfor ikke tage den hele vejen, og begynde at jage med langbue. Kan du forestille dig noget mere badass end at nedlægge en tolv-takket sikahjort med langbue? Nix! Hos Pamhule Jagt og Fiskeri finder du et bredt udvalg af super flotte langbuer, der er lavet i træ, og som er lige så smukke som de er kraftfulde og præcise. Det er klart, at hvis man skal jage med langbue, så skal man kunne ramme! Det nytter jo ikke noget at rende rundt med sin langbue og anskyde dyr i skoven,  men alt det vil du lære, hvis du tager jagttegn til langbue.

 

Compoundbue

Hos Pamhule Jagt og Fiskeri kan du finde et flot udvalg af super lækre compoundbuer. Hvis du har tænkt på at begynde at gå på buejagt, så er compoundbue det oplagte valg, og du vil hurtigt opdage, at en compoundbue er næsten lige så effektiv som en riffel, bort set fra rækkevidden. En compoundbue er udstyret med sigtekorn, modvægt, et komplekst strengsystem og meget mere, som gør den til en reel dræbermaskine. Hvis du køber en compoundbue skal den tilpasses til lige netop din kropsbygning, og det vil Pamhule Jagt og Fiskeri gøre for dig helt gratis.

 

Iversen Import

Hos Pamhule Jagt og Fiskeri kan du virkelig finde alt, hvad du skal bruge, og hvis du kommer til at kigge på udvalget af buer, som du finder her, vil du helt sikkert blive forelsket. Der er virkelig nogle flotte ting og sager, og det hele er udviklet til professionel jagt, selvom buerne selvfølgelig også kan bruges til hobbybrug. Her hos Pamhule Jagt og Fiskeri finder du også jagttøj i stride strømme og alt andet grej, du skal bruge for at kunne jage.

Relaterede nyheder