Opgrader dit jagtudstyr med naturtro lokkegæs og høreværn til jagt

Er du på udkig efter lokkegæs med naturlig design eller høreværn til jagt, som beskytter ørerne, så er Jagtkiosken.dk lige stedet for dig. Besøg dem her www.jagtkiosken.dk og find en masse udstyr til jagt med høj kvalitet og til fair priser.

 

Lokkegæs som tiltrækker fugle

Jagtkiosken.dk er en skøn shop, hvis du går op i jagt. På deres shop finder du nemlig det bedst udvalg af jagtudstyr fra de bedste producenter. Er du for eksempel på udkig efter flotte lokkegæs, som trække fuglene til, så finder du forskellige typer af lokkegæs på shoppen. Skal du jage ved åben sø, hvor du har brug for at sætte lokkefugle ud på vandet, så har GreenHead udviklet nogle grågås skaller, der let kan tages med og placeres i naturen. Klik her www.jagtkiosken.dk og find de naturtro lokkegæs fra GreenHead, så du kan få stor succes på jagten.

Find høreværn til jagt der beskytter ørerne

Når du går på jagt, er det meget vigtigt, at du har nogle gode høreværn til jagt, som beskytter ørerne mod de høje geværlyde. Hos Jagtkiosken.dk finder du forskellige modeller, som alle er godkendte til jagt. Her er Peltor i en klasse for sig selv, da de har lang erfaring med at designe høreværn til jagt. Deres model SportTac kan anbefales, da den har et lille kompakt design, som giver den en lethed, der gør, at den er meget behagelig at have på. Den er sammenklappelig, så du kan bytte den i lommen, når du holder pause. Klik her www.jagtkiosken.dk og læs mere om det gode høreværn til jagt fra Peltor, så du kan passe på dine øre.

Opgrader dit jagtudstyr med naturtro lokkegæs og høreværn til jagt, som beskytter ørerne hos Jagtkiosken.dk. Besøg dem her www.jagtkiosken.dk og tag på en spændende shoppetur i deres professionelle udvalg af jagtudstyr.

Relaterede nyheder