Find en plantevæg, og kig på udvalget af højbede på hjul

Få et grønnere hjem! Hos GRÖNFELD har de sammensat et udvalg af opbevaringsgenstande til planter, og du kan fx finde en plantevæg på hjemmesiden, eller klikke dig frem til højbede på hjul eller med andre features som sneglekant.

Et godt tilbud på en plantevæg

Ved du ikke hvad en plantevæg helt konkret går ud på? Du kan læse mere inde på gronfeld.dk, hvor deres modeller står beskrevet. Der er tale om egenproducerede produkter af allerhøjeste kvalitet. Det er muligt at tilkoble de såkaldte plantekasser på disse. En plantevæg fra GRÖNFELD kommer i enten sort eller hvid, men plantekasserne kan vælges i et væld af farver, så det er muligt at skabe unikke designs. En plantevæg er på en måde lærredet så at sige. Den generelle tendens for produkterne hos GRÖNFELD er, at de er fleksible, og at man derved nemt kan skabe sit eget look. Disse kan stilles hvor som helst og skabe en grøn væg et tiltrængt sted.

Kig på de smarte højbede på hjul hos GRÖNFELD

Det er super populært med højbede på hjul, da de er lette at flytte rundt med. Så kan du let tage planterne i læ, hvis der er et ekstraordinært regnskyl, eller hvis der er andre forhold, som gør, at planterne har brug for at skifte lokalitet. Højbede på hjul er også smarte, da man hurtigt kan skabe et nyt look i haven ved at flytte runde på bedene. De kommer selvfølgelig i mange farver og materialer, og man er i stand til at sammensætte dem, så man kan få passende dimensioner. Det er værd at kigge nærmere på de mange højbede med hjul på, som du kan klikke dig frem til på gronfeld.dk, hvis du ønsker ordentlige produkter til haven i et flot og minimalistisk design, som man kender det her fra Norden af.

Find fx højbede på hjul eller en ny plantevæg online. GRÖNFELD har alt det rette til haven på deres hjemmeside.

Relaterede nyheder