Ekstra god beskyttelse med Nikwax imprægnering

Sonos

Har man investeret i et par gode, solide jagtstøvler, så mangler man kun én sidste ting. At få dem imprægneret. Det er heldigvis ingen sag, såfremt man blot besøger butikker som Sonos og lignende, og putter en omgang Nikwax imprægnering i kurven. På samme side finder du også en masse andre spændende varer, blandt andet hagl til luftgevær fra en række kendte mærker. Læs mere herunder.

 

Nikwax imprægnering

Et par gode jagtstøvler og/eller vandrestøvler fortjener at blive passet ordentligt på. Selvom kvalitets-jagtstøvler og vandrestøvler er designet til at kunne modstå store strabadser, så har de alligevel næsten uden undtagelse brug for en hjælpende hånd. Noget af det bedste man kan gøre, særligt her i Danmark hvor det ofte regner, er at anvende Nikwax imprægnering. Nikwax imprægnering er noget af det absolut bedste imprægneringsmiddel man finder på markedet lige nu, og det egner sig perfekt til at give dine jagtstøvler ekstra god beskyttelse imod vand. Foruden Nikwax imprægnering til støvler, så finder du også Nikwax imprægnering til jagttøj og tøj til friluftsliv. Og præcist lige som det gælder varianter til støvlerne, så er det den perfekte måde at holde dig tør, når du er ude i naturen. Klik eventuelt ind forbi www.sonos.dk, hvis du vil læse mere.

Hagl til luftgevær

Er det tid til at købe nye hagl til dit luftgevær? Så er Sonos et godt sted at gøre det. Her finder du nemlig hagl til luftgevær fra en række kendte mærker. Du kender måske allerede navne som H&N, Big Boy, JSB og Predator. Hvis ikke, så kan det bestemt anbefales, at du overvejer ét af netop disse navne, næste gang du shopper hagl til luftgevær, da de kombinerer præcision og generel høj kvalitet med ganske fornuftige priser. I hvert fald så længe man shopper i butikker som danske Sonos.

Relaterede nyheder