Læs mere om højdepunkter på Østkysten og en rejse til det vestlige USA

Ans Rejser

Hos Ans Rejser kan du finde super dejlige rejser til hele verden, og du vil helt sikkert elske de flotte rejsemål, som Ans Rejser tilbyder. Der er rejser til det østlige USA og rejser til det vestlige USA til gode priser.

Se alle de kendte højdepunkter på Østkysten

Ans Rejser sælger rejser til det østlige USA til super gode priser, hvor du vil opleve de største højdepunkter på Østkysten. De rejser til det østlige USA som Ans Rejser sælger består af mange spændende byer og steder på den østlige kyst i Amerika, og her vil de rejsende både komme forbi New York, Washington DC samt se de naturskønne Niagara Falls, Finger Lakes og meget mere, og turen giver et super godt og dybdegående indblik i det skønne land, hvor alting kan ske. Rejser til det østlige USA har altid været et populært rejsemål for Europæere, da Amerika vel altid har været fascinerende for hele verden: Den amerikanske drøm, landet som flyder med mælk og honning; et ungt land, som jo virkelig har udrettet nogle store ting i verdenshistorien, men som bestemt også har sine udfordringer, og som politisk ligger meget langt væk fra, hvad vi kender fra Danmark. Rejser til det østlige USA giver de rejsende et godt indblik i Amerika, dets kultur, natur og historie.

Gå ikke glip af en rejse til det vestlige USA

Du kan også tage med Ans Rejser på rejse til det vestlige USA, hvor du helt sikkert også vil opleve super spændende ting. Denne rejse er lidt længere, da afstandene er lidt større, og du vil altså runde både San Fransisco, Las Vegas, Death Valley, Yosemite National Park, Los Angeles, Grand Canyon og meget mere, og se super meget af det enorme land, og den storslåede natur, som findes på og omkring vestkysten. På en rejse til det vestlige USA vil du også opleve kæmpestore byer (L.A. har et areal så stort som hele Sjælland), og du vil se den storslåede natur, som landet også gemmer på: De enorme røde træer i Yosemite er virkelig en oplevelse, såvel som den storslåede dal Grand Canyon. Tag med Ans Rejser på rejse til det vestlige USA, det er helt sikkert en oplevelse for livet.

Relaterede nyheder