Flodkrydstogt på Donau samt idyllisk natur omkring Amalfikysten, Sorrento og Pompei

Ans Rejser

Tag på flodkrydstogt på Donau eller oplev fantastisk italiensk idyl omkring Amalfikysten, Sorrento og Pompei med rejseselskabet Ans Rejser, som arrangerer fantastiske rejseeventyr i hele Verden.

Flodkrydstogt på Donau

Tager man med på det flotte flodkrydstogt på Donau, som Ans Rejser arrangerer, starter man i Passau, hvorfra man sejler videre gennem smukke naturområder på Europas anden længste flod. Man kommer forbi flere hovedstæder og smukke byer på turen, herunder både Wien og Budapest, der ofte er på listen over mange danskeres foretrukne storby rejsemål. Der gøres naturligvis stop flere steder undervejs, så man kan gå i land og opleve de lokale kulturer og storbyer helt tæt på. Et flodkrydstogt på Donau er en meget alsidig rejse, hvor man får set og oplevet rigtigt mange forskellige dele af Europa på én samlet tur. Der vil undervejs være god tid til at fordybe sig og bearbejde de mange forskellige indtryk, idet togtet foregår under sikre og velplanlagte rammer.

Amalfikysten, Sorrento og Pompei

Noget af den smukkeste italienske natur finder man omkring Amalfikysten, Sorrento og Pompei. Her bliver man mødt af flotte landskaber og frodig natur samt historie langmærker, hvor man kan suge landets ældgamle historie og kultur til sig. Der er masser af italiensk idyl at finde på disse destinationer, som man kan besøge i selskab med Ans Rejser. Italiensk idyl og historie rummer både kultur, mad og vin og er derfor noget, der vil kunne interesse og imponere de fleste rejsende uanset alder eller interessefelter. Turene rundt i den italienske idyl foregår under nogle rigtigt gode og trygge rammer, når man lader Ans Rejser arrangere turen.

Bestil et spændende flodkrydstogt på Donau eller dyk ned i fin idyl ved Amalfikysten, Sorrento og Pompei i Italien med Ans Rejser, som kan besøges lige her: www.ansrejser.dk. 

Relaterede nyheder