Campingaz og Truma – to foretrukne brands hos campisterne

Camping & Fritid Horsens

Bestil en del til din kommende campingtur. Er du ved at planlægge ferien? Vil du have det hele samlet på én side? Så besøg Camping & Fritid Horsens online, da de har alt det nødvendige fra foretrukne mærker som Campingaz og Truma.

Campingaz gas og grilludstyr til favorable priser

Er du ude efter en ny grill? Det er nu engang meget populært at have en grillaften eller to, mens man nyder campingferien. Det er nødvendigt at have en ordentlig grill for at oplevelsen bliver perfekt, og derfor kan et mærke som Campingaz anbefales, da deres grill udvalg er af bedste kvalitet. Du kan også shoppe Campingaz grilltilbehør online samt finde beholdere med gas. Deres party grill er meget populær, og denne kan du selvfølgelig vælge hos Camping & Fritid Horsens. Nyd stemningen på campingpladsen en varm sommeraften med grillkød og pølser tilberedt til perfektion på en grill fra Campingaz. Så bliver det bare ikke bedre!

Truma klimaanlæg m.m. på www.cfhorsens.dk

Truma er endnu et af de mange forhandlede mærker hos Camping & Fritid Horsens, og der er selvfølgelig også tale om den bedste kvalitet. Du finder fx Truma klimaanlæg på denne hjemmeside, og find ligeledes en gasflaskeomskifter fra mærket her. Det er essentielt, at man har helt styr på campingudstyret. Truma står for vægventiler, blæsere og meget andet elektronik, der er et must på campingpladsen. Når du har styr på alle detaljerne, så er det helt sikkert, at campingturen bliver med færre uheld og bekymringer. Ved at besøge Camping & Fritid Horsens online kan du vælge mellem de rette campingvarer fra Truma, og der er købt hjem til billige priser, så du også kan shoppe ekstra billigt.

Vil du spare på anerkendte mærker i camping? Der er fx en del besparelser på Truma samt Campingaz online. Alt sammen er let at klikke frem til. Gå ind på cfhorsens.dk, og find det hele til super skarpe priser.

Relaterede nyheder