Dyk ned i Nordens skattekiste af vidundere

Ans Rejser

Mange rejser kloden rundt for at finde verdens vildeste skønheder og vidundere uden at vide, at mange af naturens absolut største herligheder og magiske fænomener faktisk gemmer sig her i Norden.

Alt fra Norges overdådige og dynamiske natur med de højeste fjelde og dybeste bugter, til det betagende Nordkap, for ikke at nævne det mystiske og forførende nordlys. Ja, listen er simpelthen så lang, og man kunne blive ved i en evighed, og derfor kan man også rejse Norden rundt længe, for fortsat at blive fortryllet og forbløffet på ny. Der er nemlig så meget at se, og netop af den tilbydes der hele 3 forskellige Nordkapture, så du har frihed til at vælge netop den Nordkaptur, som er den rette for dig og dine rejsedrømme. Få alle Nordens naturlige vidundere med, fordyb dig i eventyrlige Norge eller kombiner de skønne naturoplevelser med spændende by- og kultur oplevelser hos Ans Rejser.

Besøg magiske Nordkap – Midnatssolens land

Nordkap - Midnatssolens landDrømmer du om at tage på en rejse, som du aldrig glemmer, skal du helt sikkert en tur til Nordkap. Her vil du nemlig se naturskønne syn så magiske, at man gang på gang må gnide sig i øjnene og nive sig i armen, for at se om det virkelig kan være rigtigt. Og det er skam rigtigt, for denne tur er nemlig et vaskeægte eventyr. Vi starter eventyret med en fantastisk tur gennem Sverige og Finland til Laplands næsten uberørte og skønne egne, for efterfølgende at nå til måske rejsens højdepunkt, Nordkap. Herefter fortsætter vi gennem Norge, hvor du vil opleve den mest storslåede og dynamiske natur. Vil du have alle Nordens sider af natur og billedskønne syn med på én gang, er dette turen for dig. Her kan du nemlig opleve det hele, med alt fra de vidt forskellige smukke landskaber, Norden byder på i Sverige, Finland og Norge. Du vil også kunne opleve hyggelige seværdigheder som julemandens helt egen hjemby i Finland, polarcirklen, marmorbyen Fauske og meget mere.

Den ultimative Nordkaprejse til nabolandet

Den ultimative NordkaprejseNår man fordyber sig i den naturlige skattekiste, som Norge er, kan det til tider være helt svært at begribe, at det faktisk er vores naboland. At alt den magi og skønhed gemmer sig så tæt på, næsten som et skjult eldorado. Kender man lidt til Norge, ved man også, at man kan rejse rundt i evigheder, og stadig dag for dag blive forbløffet på ny over de mange naturskønne og næsten overvældende syn, landet byder på. På den ultimative Nordkaprejse vil du opleve Norge i alt dets almægtighed og herlighed. Det er en enestående og fantastisk mulighed for at fordybe sig i det smukke land, som så mange har forelsket sig i gennem tiden. Her er Nordkap selvfølgelig også et uundgåeligt højdepunkt, som bare skal ses og opleves, for ikke at nævne Trondheim, som er kendt som nordlysets by.

Den populære Nordkaprejse med lidt af det hele

Den populære NordkaprejsePå den populære Nordkaprejse får du alle Nordens højdepunkter i én samlet pakke. Det er en unik chance for at få krydset rigtig mange punkter af på “bucket-listen”, hvorfor turen også er så eftertragtet. Nordkap, Samernes hovedstad Karasjok, polarcirklen, den botniske bugt, Helsinki, Finlands ældste by Åbo, Stockholm og meget mere – alt dette kan opleves på denne fantastiske og spændende rejse. Den idylliske og betagende natur kombineret med levende by og kultur, gør denne rejse en mulighed for at få det absolut bedste fra begge verdener i Norden. Så er du typen, der elsker lidt afveksling og nyder naturens ro og idyl, men også byens levende kultur og fart, er den populære Nordkaprejse lige noget for dig.

Relaterede nyheder