Øjenskyl, førstehjælp og meget mere

Er der brug for sikkerhed på arbejdspladsen eller andre steder, så finder du alt i førstehjælp hos Stennevad.

Førstehjælp

Hos Stennevad finder du førstehjælp til alle situationer. Ofte sker det, at folk slår sig af den ene eller anden grund. Derfor er det altid vigtigt at have udstyret i orden, når det kommer til både mindre alvorlige og mere alvorlige situationer. Med en af eller flere af de mange førstehjælpskasser fra Stennevad kan du gøre store forskelle, når uheldet er ude for dig eller andre personer på arbejdspladsen, i hjemmet og hvilke som helst andre steder. Så hvis du gerne vil være forberedt, så køb dit næste udstyr af førstehjælp på stennevad.dk.

 

Øjenskyl

Stennesvad A/Sk kan tilbyde et stort udvalg af øjenskyl, når der er brug for skylning af øjet. Med øjenskyl sikrer du dig, at personer der får skidt i øjet, kan få det væk i en fart, så eventuelle skader der kan følge efter, helt bliver undgået eller reduceret. Med det store sortiment finder du øjenskyl i varianter som flasker, sprayflasker og endda stationer. Du finder øjenskyl til enhver situation, om du så står og mangler øjenskyl til en hel gruppe på 20 mennesker eller derover.

 

Stennevad

Hos Stennevad kan du finde et bredt udvalg af sikkerhedsprodukter og værnemidler til alle hverdagens situationer i hjemmet, i virksomheden eller børnehaven. Ved at have midlerne i orden, sikrer man sig, at eventuelle skader bliver undgået. Det er f.eks. altid rart og betryggende, at kunne tilbyde en arbejdsplads hvor sikkerheden og udstyret altid er i top. Hvis arbejdspladsen ikke allerede er sikker, eller hvis ekstra udstyr mangles, så kan du gå ind på stennevad.dk og finde lige det, som opfylder behovene om et sikkert arbejdsmiljø.

Så hvis du mangler sikkerhed, så gå ind på stennevad.dk og se det store udvalg af værnemidler.

Relaterede nyheder