Find sikkerhedssko og sikkerhedstøvler i god kvalitet hos Mascot

Mascot International A/S er en familieejet dansk virksomhed, som siden 1982 har produceret arbejdstøj, tilbehør og sikkerhedsfodtøj i høj kvalitet. Så er dine sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler udslidte og trænger til en udskiftning så klik ind på www.arbejdstøj.dk og læs meget mere om sikkerhedsfodtøj.

 

Sikkerhedssko hos Mascot

Har du bredde, smalle, korte eller lange fødder, så kan du helt sikkert finde et par sikkerhedssko, som dine fødder vil være glade for at gå i en hel arbejdsdag mange dage i ugen. Netop dine sikkerhedssko er af afgørende betydning for, hvordan din arbejdsdag bliver, både fordi de skal beskytte dine fødder mod udefrakommende farer, men samtidig også skal være behagelige at have på en hel dag.  De tre vigtigste faktorer, når Mascot International A/S producerer sikkerhedssko er materialerne, kvaliteten og features. Features kan være om din sikkerhedssko skal have sømværn, tåkappe, være metalfri, kemikalieresistente, vandafvisende, vandtætte eller forede. Afhængig af hvilken branche du arbejder i, kan der være nogle features, som er særligt vigtige. En feature som anbefales til de fleste brancher er tåkappen, fordi de har en erfaring med at tab af tunge genstande ofte sker. Sikkerhedsskoene er derfor en uundværlig del af manges arbejdsdag.

Sikkerhedsstøvler i kvalitet

Har du brug for en støvle i stedet for en sko, kan du på www.arbejdstøj.dk læse om sikkerhedsstøvler og fra denne hjemmeside klikke dig videre til deres webshop. Sikkerhedsstøvler laves i dag, så man ikke kan se forskel på, om det er sikkerhedsstøvler eller andre typer støvler. Forskellen i sikkerheden er dog ikke til at tage fejl af, da Mascot International A/S går højt op i at beskytte dine fødder. Sikkerhedsstøvler kan tage mange forskellige former. De kan tage form som vandrestøvler, gummistøvler, træskostøvler eller waders, så der findes helt sikkert også et par til lige præcis dit særlige behov. Har du brug for sikkerhedsstøvler i en fantastisk kvalitet, så lad Mascot International A/S hjælpe dig med at finde de helt rigtige.

Relaterede nyheder