Lækker dameparfume med dejlig duft

Hos www.prispresseren.dk har de et flot udvalg af dame parfume, som er til at betale. Du kan finde de hotteste mærker, til en pris der er presset helt i bund. Dermed kan du få lov at dufte godt uden det skal koste dig kassen.

 

Dame parfume

Dame parfume er ikke en særlig ny opfindelse. I tusinder af år, har vi mennesker gerne ville dufte godt, og det er ikke så sært. Der er noget socialt selvmord over at gå rundt og lugte – det er jo ikke så behageligt at forstyrre andre, fordi man ikke har fået sin dame parfume på. Men hvad er parfume egentlig lavet af?

Den gængse dame parfume er sammensat af forskellige æteriske olier og aromastoffer, der tilsammen udbreder en bestemt duft. Duften på en dame parfume varierer meget, og afhænger af hvilke olier man har sat sammen, og hvordan man har kombineret dem. Nogle er helt vilde med duften af roser, hvor andre er mere til lavendel.

Siden oldtidens Egypten, har kvinder gået med dame parfume. Arkæologer har fundet resterne af et 4000 år gammelt parfumeri, som var udstyret med fade, tragter, parfumeflasker og destillationsapparater. Det har uden tvivl været en eksklusiv og dyr vare, ligesom det på mange måder er i dag.

Det er ikke til at sige hvor meget man skulle betale for sin dame parfume i oldtidens Egypten, men i dag er det en normal ting at eje. Nogle ejer flere forskellige dame parfumer, som hver især egner sig godt til et specifikt formål. En til dagligdagen og en til fest. Og måske en som manden især holder af.

Dame parfume er altså et produkt med en rigtig lang og spændende historie, som man måske ikke overvejer i hverdagen. Nu kan du købe din dame parfume hjemme fra sengen, uden at tænke nærmere over det, men sådan har det ikke altid været.

Relaterede nyheder