Smykker og ure

Herunder findes pressemeddelelser fra en række forskellige internetforhandlere, som alle specialiserer sig inden for smykker og ure. Siden her fungerer som en kommunikativ platform, hvor diverse internet forhandlere gratis slår pressemeddelelser op, som både kan fungere som virksomhedsværdi-beskrivelser, eller blot en måde, at gøre opmærksom på udsalg og lignende. Således håber vi, at have gjort det nemt for besøgende, at finde en forhandler af smykker og ure, som man føler sig tryg ved, og som samtidigt har de rette priser og produkter. Se pressemeddelelserne for smykker og ure herunder.

Professionel forhandler af smykker og ure fra populære og anerkendte brands

Er du på udkig efter en Ole Lynggaard lås vedhæng eller de elegante prinsesse ringe, så er Guldsmed Østergaard det helt rette sted for dig. Besøg dem her www.guldsmedoestergaard.dk og find deres spændende udvalg af smykker fra de bedste designere.

Guldsmed Østergaard

Læs mere...

Skab et smukt look med smykker fra Julie Sandlau og Georg Jensen til gode priser

Karat24Er du på udkig efter Georg Jensen og særprægede designs fra Julie Sandlau, så er Karat24 lige stedet for dig. Besøg dem her www.karat24.dk og find deres moderne udvalg af smykker til billige penge og med levering indenfor 1 - 3 hverdage.

Læs mere...

Køb produkter fra både Gense og Georg Jensen Marguerit hos Guldsmed Østergaard

Guldsmed ØstergaardDen danske virksomhed Guldsmed Østergaard sælger smykker og ure til kvalitetsbevidste mænd og kvinder. I deres butik i Skive og på deres hjemmeside guldsmedostergaard.dk finder du mere end 40 forskellige brands, hvor deriblandt gemmer sig både produkter fra Gense og Georg Jensen Marguerit.

Læs mere...

Diamonds by Støvring Design i både guld og sølv

Hedegaard Ure Og Smykker

Leder man efter nye, smukke smykker i den bedste kvalitet, og af de bedste mærker, så er det uden tvivl Hedegaard Ure og Smykker, man skal kigge ind forbi. Her finder man nemlig alt fra 14 karat kæder til Diamonds by Støvring Design, som er skønne diamantsmykker. Man kan købe nu ved at klikke på linket her: www.hedegaard-smykker.dk

Læs mere...

Shop Støvring Design smykker eller en Scrouples halskæde hos Hedegaard Ure & Smykker

Hedegaard Ure & SmykkerDer er gode kundefordele ved at handle ind hos Hedegaard Ure & Smykker. Her kan du blandt andet glæde dig over gratis indpakning, for eksempel hvis du har købt fine Støvring Design smykker eller en Scrouples halskæde.

Læs mere...

Meget i Ole Lynggaard samt Piet Hein flag hos Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard

Du kan være helt sikker på, at du finder det helt perfekte hos www.guldsmedoestergaard.dk, det er uanset om det er til dig selv, eller som en gave til en du holder af. De har blandt andet et bredt udvalg af smykker fra Ole Lynggaard, og du kan finde et Piet Hein flag til en barnedåbsgave.

Læs mere...

Køb smukke smykker hos Hedegaard Ure & Smykker

Vis din personlighed igennem smykker. Hos Hedegaard Ure & Smykker finder du blandt andet smykker fra Sif Jakobs samt fantastiske vielsesringe. Du kan læse mere nedenfor.

Læs mere...

Slipsenåle og læderarmbånd til mænd hos Smeds eftf. Guld & Sølv

Hvad enten man leder efter smykker til kvinder eller mænd, så er Guldsmed Smeds det perfekte sted at kigge. Her finder man nemlig alt fra øreringe og halskæder til slipsenåle, læderarmbånd til mænd og meget, meget mere. Man kan købe allerede i dag ved at klikke her på www.guldsmed-smeds.dk.


 

Slipsenåle

Hvis man ynder at gå i jakkesæt og også have slips på, så kan det give en flot variation i looket, hvis man også ifører sig en slipsenål. Hos Guldsmed Smeds forhandles der slipsenåle, som er utroligt flotte, og som er i god kvalitet. Man kan blandt andet købe en slipsenål, som er metal forgyldt, og som helt sikkert vil sætte et elegant præg på looket, og som passer til slips i mange forskellige farver og med mange forskellige mønstre. Foruden udvalget af slipsenåle finder man hos Guldsmed Smeds også slipsekæder og slipseholdere. Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at klikke ind forbi hjemmesiden www.guldsmed-smeds.dk, hvor man kan kigge meget nærmere på udvalget.

 

Læderarmbånd til mænd 

Det er ikke kun blandt kvinder, at det er populært at have et fint armbånd på. Også blandt mænd bliver det mere populært at style sit look med et smart armbånd. Hos Guldsmed Smeds finder man et stort udvalg af læderarmbånd til mænd, hvor det, at de er produceret i læder, er med til at give dem et råt look, som de fleste mænd helt sikkert vil kunne lide. Læderarmbånd til mænd fås i mange forskellige designs og udtryk. Det er således muligt at købe læderarmbånd til mænd, som er ganske simple i udtrykket, eller man kan vælge et armbånd, der eksempelvis har elementer af stål også. Fælles for alle armbånd, man finder hos Guldsmed Smeds, er den høje kvalitet og det smarte udtryk. Man kan kigge meget nærmere på det hele ved at klikke ind forbi www.guldsmed-smeds.dk.

 

Hos www.guldsmed-smeds.dk finder man et stort udvalg af smykker til både mænd og kvinder.

Køb Chris Copenhagen ure og Skagen ure i enkle og stilfulde design

UREGIGANTENLeder du efter nye, stilfulde ure i fantastisk kvalitet? Så klik dig ind på www.uregiganten.dk og se nærmere. Der finder du et kæmpe udvalg af alverdens ure, heriblandt Chris Copenhagen ure samt Skagen ure. Tjek sortimentet ud allerede i dag og bestil direkte til døren.

Læs mere...

Flag indgravering og dåbsrammer fra Guldsmed Østergaard

Når man skal fejre de store øjeblikke i livet – eksempelvis en barnedåb – så vil man naturligvis gerne give en gave, der kan bringe glæde og gode minder frem hos modtageren i mange år fremover. Derfor kan man hos Guldsmed Østergaard bl.a. bestille spændende gaver som fx en flag indgravering eller en flot dåbsramme. 

Guldsmed Østergaard


 

Personlig hilsen med en flag indgravering

Til fejringen af de store begivenheder i livet, kan det anbefales at give en gave, der kan bruges igen og igen, men som stadig er et godt minde om den festlige dag. Med en flag indgravering kan man vælge at give en personlig gave, hvor man ved hjælp af flag indgraveringen skiver en personlig hilsen til den person, som man fejrer. Hver gang man så stiller flaget frem på eksempelvis spisebordet for at fejre bl.a. fødselsdage, så kan man ved hjælp af en flag indgravering tænke tilbage og huske hvem man fik gaven af og mindes den gode fest. Er man interesseret i af give et flot og elegant flag med en flag indgravering, så kan man købe denne unikke gave hos Guldsmed Østergaard.

En dåbsramme er et godt minde

Når man skal fejre dåben af et lille barn, skal man selvfølgelig også have en gave med, og hvis man gerne vil give en unik gave, så kan en dåbsramme være en rigtig god mulighed. En dåbsramme kan fås i mange forskellige temaer, dvs. at motiverne på rammen eksempelvis kan være i et dyre- eller eventyrtema. Når man giver en dåbsramme i gave, kan man også vælge at indgravere den med forskellige informationer om dåbsdag, fødselsdag, fødselsvægt og meget andet. Derfor kan en dåbsramme også blive til et flot minde, hvor barnet med tiden også selv kan læse informationer om sin fødsel og dåb. Er man interesseret i at give denne type ramme i gave, så kan man finde et godt udvalg på guldsmedoestergaard.dk.