Sundhed

Herunder har vi samlet en række udbydere af sundhedsrelaterede produkter på nettet. Når det kommer til sundhed, er det af stor betydning, at man finder en forhandler man er tryg ved. Herunder udgiver vi en række pressemeddelelser, hvori forhandleren kan præsentere sig selv, samt give et indtryk af, hvad man kan finde på siden. På den måde håber vi, at have gjort det nemmere, at finde en god forhandler af sundhedsrelaterede produkter på nettet.

Troværdig leverandør af blodtryksmålere, baby dopplere og andre hjemmetest

Testdig.dkPå den danske hjemmeside testdig.dk finder du alt i hjemmetest, lægeartikler og hospitalsartikler. Testdig.dk er nemlig troværdig leverandør af højkvalitets produkter til både privat, virksomheder, læger, hospitaler og andre klinikker. Sortimentet af produkter på hjemmesiden består af alt fra blodtryksmålere til baby doppler og hjemmetest og meget mere. Se udvalget og læs mere på hjemmesiden testdig.dk.

Læs mere...

Billige stofbleer og en del i økologiske stofbind i en miljøvenlig kvalitet

MiniE

Mangler du et godt sted, hvor du kan finde billige stofbleer med 14 dages returret eller økologiske stofbind, så er MiniE helt sikkert stedet for dig. Besøg dem her minie.dk og find deres gode udvalg af allergivenlige produkter, så du kan skabe en sund hverdag for dig og dit barn.

Læs mere...

Test din egen fedtprocent og sædkvalitet

Har du brug for at tjekke din fedtprocent eller din sædkvalitet, så har Testdig.dk en professionel fedtprocentmåler og en sædkvalitetstest, der kan teste dig. Besøg dem her www.testdig.dk og find en fedtprocentmåler og en sædkvalitetstest, så du kan teste dig selv i eget hjem.

Testdig

Læs mere...

Stort udvalg af produkter til fodterapi

Har du brug for genoptræning? Så klik dig ind på http://fysioengros.dk. Her kan du finde et stort udvalg af produkter til fysioterapi. Her findes både fitnessmaskiner, træningsudstyr, forskellige typer inventar og meget mere. Tjek hele sortimentet ud lige her på http://fysioengros.dk allerede nu.

Fysio Engros

Læs mere...

Find hjælp til hælproblemer og fodproblemer samt dermarollere

Hafaro

Oplever du hælproblemer eller fodproblemer, så er der hjælp at hente hos Hafaro. Besøg dem her på deres professionelle shop www.hafaro.dk og oplev komfort for fødderne med professionelle produkter. Her finder du også mere information om dermarollere, hvis du har problemer med huden.

Læs mere...

Diætister i Århus og en kiropraktor i Århus

Hvis du leder efter diætister i Århus, eller en kiropraktor i Århus, så har du mulighed for at finde en tæt på dig, med www.beautypilot.dk, der har en søgemaskine til dette.

Læs mere...

Tandtjek med 10% i studierabat

Hvis man lider af tandlægeskræk så kan det være lidt af en kamp at komme afsted til tandlægen. Hos Sundt smil forsøger de at gøre op med dette og de tilbyder deres behandling af tandlægeskræk til deres kender. Bestil en tid hos sundt smil og få 10% studierabat.

Læs mere...

Mål iltmætningen i dit blod med et Pulsoximeter

Hvis du gerne vil måle din puls og iltmætningen i dit blod, har du brug for et pulsoximeter. Hos Testdig.dk kan du finde et hav af forskellige tests, som alle kan hjælpe dig med at monitorere dit helbred. Læs selv mere om udvalget på hjemmesiden www.testdig.dk, hvor du også kan få gode råd og vejledning.

Læs mere...

Alkometre og avancerede cykelcomputere

Køb alkometre online, og få fingeren på pulsen og promillen, så du ved om det er sikkert at køre hjem. Hos HomeCare fører de et bredt udvalg af alkometre, både professionelle og semiprofessionelle, til brug privat eller i virksomheder. I butikken finder du ligeledes et stort sortiment af cykelcomputere, pulsmålere og meget mere, så hvorfor ikke slå et smut forbi den store webshop. Læs mere her, på homecare.dk.

Læs mere...

Exurin modvirker lugten fra urindryp

Nu er det blevet langt nemmere at finde en løsning på urindryp i undertøjet. Exurin er nemlig lanceret som en praktisk løsning til at slippe af med lugtgener. På www.exurin.dk finder du lige nu en masse informationer om produktet, hvis du gerne vil vide mere.

Læs mere...