Bekæmpelse af problemer med efterdryp

På www.exurin.dk kan du blive meget klogere på deres udvalg i produkter skabt til bekæmpelse af lugtgener i undertøjet, hvis man har problemer med efterdryp.

 

www.exurin.dk

For rigtig mange danskere er problemer med lugtgener i forbindelse med urindryp en stor del af hverdagen, der kan forhindre én i at nyde hverdagen til fulde. Og for rigtig mange, der vil Exurin’s nye produkter være en fantastisk løsning på en stor del af problemet. Produkterne er ikke en behandling i mod urindryp / efterdryp i sig selv. Hvad Exurin’s produkter gør, det er der i mod aktivt at bekæmpe de bakteriefloraer der skaber ubehagelig lugt. Præparatet er antiseptisk, og virker på to forskellige måder. Først og fremmest forhindrer Exurin at urinstof og bakterier udvikler sig til lugtgener. Samtidigt bekæmper produkterne på www.exurin.dk de stoffer der allerede er opstået, og som er dem der skaber lugtgenerne. Det er to forskellige aktive stoffer der fungerer i præparatet: klorhexidin og zinkolie, hvor det første er bakteriedræbende, og det andet absorberende.

Exurin er nemt at anvende. Man sprayer 3-5 pust af produktet direkte i undertøjet fra morgenstunden. Der vil i et kort tid være en sprittet duft, som dog meget hurtigt forsvinder igen. Effekten er dog stadigvæk til stede. Man skal være opmærksom på, at præparatet virker forskelligt, alt efter problemets omfang. Der kan være tale om så meget væske, at der skal andre hjælpemidler til, så som bleer og hygiejnebind. Her kan man dog stadigvæk anvende Exurin som et supplement. Er du interesseret i at lære mere om produktet, så er der massevis af information på www.exurin.dk. Her kan du desuden også læse om hvor mange danskere der rent faktisk døjer med urindryp / efterdryp samt meget mere.

Klik ind på www.exurin.dk og læs mere om hvordan du kan få en stor del af glæden ved livet tilbage, med denne utroligt nemme løsning.

Relaterede nyheder