Tandtjek med 10% i studierabat

Hvis man lider af tandlægeskræk så kan det være lidt af en kamp at komme afsted til tandlægen. Hos Sundt smil forsøger de at gøre op med dette og de tilbyder deres behandling af tandlægeskræk til deres kender. Bestil en tid hos sundt smil og få 10% studierabat.

10 % studierabat

Som studerende kan man ofte have en presset økonomi, hvor det er svært at få hverdagen til at hænge helt sammen. Særligt kan det være svært, hvis der opstår uforudsete regninger. Dette kan også betyde, at man ikke kommer afsted til tandlægen så ofte som man burde. Dette vil Sundt smil gerne gøre op med og de tilbyder derfor alle deres studerende kunder 10 % studierabat på alle behandlinger. Så uanset hvor omfattende eller små behandlinger man skal have foretaget, så er der altid mulighed for at få 10% studierabat hos Sundt smil. Sundt smil ligger centralt placeret med gode muligheder for parkering i nabolaget. På denne måde er der nem adgang til Sundt smil uanset om man er i bil, på cykel eller gående. Besøg Sundt smil og læs mere om medarbejderne i klinikken samt filosofien bag tandklinikken. Her finder man blandt andet også information om behandlingernes priser og proceduren ved disse.

Behandling af tandlægeskræk

Hvis man lider af tandlægeskræk, så kan det være næsten umuligt at få sig selv afsted til den næste tandlægeaftale. Kombineret med at det ofte er lidt dyrt at tage til tandlægen, så er det ikke en ideel situation. Hos Sundt smil vil de gerne gøre noget ved dette ubehagelige problem med tandlægeskræk. Derfor tilbyder de alle deres patienter behandling af tandlægeskræk. Man kan læse mere om selve tanken bag behandlingen af tandlægeskræk på sundtsmil.dk, hvor man også finder kontakt oplysninger til klinikken. På denne måde kan man komme i direkte kontakt med personalet på klinikken som kan forklare, hvordan behandlingen af tandlægeskræk forløber hos dem. På hjemmesiden finder man også en liste over gode råd til folk, der har tandlægeskræk. Det er altid en fordel at læse og følge disse råd inden man kommer til en konsultation, da disse råd kan være med til at give den enkelte med tandlægeskræk en meget bedre oplevelse.

Relaterede nyheder