Teambuilding

Mangler det et godt sted, at holde teambuilding-kursus for dig og dine kollegaer? Så findes herunder en række gode tilbud. Udvalget af teambuilding-kursustilbud i Danmark er ganske stort og inkluderer træning inden for mange forskellige grene. Herunder kan du læse korte pressemeddelelser, hvori firmaet præsenterer sig selv samt hvilken slags teambuilding der tilbydes.

Få et bedre firmaevent som en firmafest

Skal du planlægge en firmafest eller firmaevent, så tag ind forbi www.qakk.dk, og se det de tilbyder.

Læs mere...

Styrkende teambuilding med fokus på udvikling

Hos Mak og Par får du en teambuilding oplevelse ud over det sædvanlige. Det er ikke det klassiske ’bryd isen’ program, som vi alle har prøvet som børn, I skal ud på. Det er en seriøs styrkelse af teamet, af kommunikationen og jeres tryghed i gruppen.

Teambuilding i samarbejde med kompetente fagfolk

Mak og Par har mange forskellige teambuilding programmer, så du kan finde lige det slags arrangement, som passer bedst til det team, du gerne vil styrke. Er I f.eks. et firma, som til næste firmafest skal prøve noget, der både er sjovt, men som også er utrolig lærerigt og udbytterigt for jeres professionelle samvirke? Så klik ind på www.makogpar.dk og kig under overskriften ’Business scenario – virksomhedsspil.’ Her finder du en sjov dag i fællesskab med kollegaerne. Når I prøver denne teambuilding øvelse, vil Mak og Par sørger for, at I bliver delt op i teams, som skal håndtere visse opgaver, der tager udgangspunkt i de udfordringer, som i reel møder i firmaets hverdag. På den måde er den styrkelse af samarbejdet, som I vil opleve til teambuilding dagen direkte overfør bar til virkeligheden, og således får I mest muligt ud af Mak og Pars produkt. Mak og Par kombinerer desuden teori og praksis, når i vælger et teambuilding program herfra. Det er derfor ikke bare sjov og ballade. I får noget ballast med jer, som med garanti vil forbedre jeres evne til at løse opgaver. Gå f.eks. fra gruppe til team med tema kurset ’Fra gruppe til team,’ og bliv klogere på, hvad det egentlig er for nogle stærke sider, som I har at byde på. I får et indblik i teamprocesser og teamteori, som I skal direkte igen med at bruge, når der er praktiske øvelser på programmet. Der er mange valgmuligheder hos Mak og Par. Klik ind på hjemmesiden www.makogpar.dk eller ring på telefon.

Songbird lydstudier på Sydsjælland og i København

Songbirds lydstudier ligger både i København og på Sydsjælland, hvor man kan få sig en underholdende oplevelse sammen med de dygtige producere og teknikere, der gør ens sangdrømme til virkelighed.

Læs mere...

Få et bedre sammenhold med teambuilding

Makogpar.dk tilbyder noget nyt og spændende til virksomheder med lyst til og brug for nye måder at udvikle virksomheden og skabe fælles teambuilding. Dette drejer sig om gastronomisk teambuilding for bedre sammenhold, stærkere team og positiv udvikling og udfordringer.


Gastronomisk teambuilding


Indenfor gastronomisk teambuilding tilbyder makogpar.dk flere forskellige muligheder for oplevelser. F.eks. kan din virksomhed få en hyggelig aften ud af ”kogeriet” med nyt nordisk mad tema, eller med kul på, som især er mad over grill. Udover det har makogpar.dk også et tema der hedder ”den store pizzadyst”.
Alle temaerne har det samme formål, nemlig at styrke holdet til bedre performance og samarbejde samt en positiv og hyggelig oplevelse der også stærker interne personlige relationer.
Så hvordan kan gastronomisk teambuilding styrke din virksomhed eller dit team? Makogpar.dk giver eksemplet: det er lave mad sammen, er i bund og grund teambuilding, der kræves samarbejde, kommunikation og koordination for at opnå det perfekte resultat. Det handler også om arbejdsfordeling, og hvem der på bedste mulige vis kan dække hvilke opgaver, hvem skal eventuelt læse opskriften højt, og hvem skal snitte løg. Disse detaljer indenfor madlavningen kommer i bund og grund ned til at holdet tager stilling til arbejdsfordeling og hver enkelts stærke side, og disse er bestemt ikke bagateller når det kommer til teamwork.
Klik ind på makogpar.dk nu og læs nærmere om de forskellige temaer indenfor gastronomisk teambuilding, og bliv klogere på hvordan netop dette kan gøre store fremskridt for din virksomhed, dit team eller for dig og dine kollegaer, både hvad det angår resultater, kommunikation og personlige bånd. Det er det hele værd. Og du er altid velkommen til at kontakte makogpar.dk og høre nærmere om detaljerne og priserne, samt få et tilbud på netop det i har lyst til at kaste jer ud i næste gang.

Kursus i teamudvikling

http://www.makogpar.dk/teamudvikling/ kan du se hvordan teamudvikling ved Mak&Par, kan finde dit teams fulde fokus og udvikling. Mak&Par´s tilbud består ikke af kedelige foredrag, men de tilbyder derimod at finde frem til dit teams optimale fokus og udvikling gennem aktiv involvering og gennemprøvede metoder. Vil du finde det uopdagede fokus og udvikling i dit team, besøg www.makogpar.dk.

Læs mere...

Styrk holdet med teambuilding

Fungerer dit team ikke helt så godt, som det engang gjorde, kan du forsøge dig med teambuilding. Klik her for at læse meget mere om teambuilding-kurser: www.makogpar.dk.

Læs mere...