Moves by Minimum samt Ragdoll-LA fashion plus meget fra Comfy Copenhagen

La Femme Cph

Butikken La Femme Cph forhandler lækkert og forskelligt tøj til kvinder i alle aldre. La Femme Cph har både en fysisk butik på Gammel Kongevej i København, men hvis du ikke lige er tæt på, kan du også finde deres produkter på deres hjemmeside www.lafemmecph.dk. Hos La Femme Cph finder du både brands som Moves by Minimum, Comfy Copenhagen og Ragdoll-LA, som er kendt for deres flotte detaljer.

Moves by Minimum er helt oppe blandt de trendy brands

Som sagt er et af de brands som La Femme Cph forhandler, Moves by Minimum. På La Femme Cph’s hjemmeside kan du både finde bodystockings, kjoler, skjorter og nederdele fra Moves by Minimum, som du vil have svært ved at kunne modstå. La Femme Cph har gjort meget ud af at tilbyde tøj fra gode brands og tøj af god kvalitet, og det er du garanteret med tøj fra Moves by Minimum.

Masser af unik fashion fra Comfy Copenhagen

Comfy Copenhagen er et af de andre brands, du kan finde tøj fra hos La Femme Cph. Med navnet Comfy Copenhagen giver det jo sig selv, at tøjet er til dig der har brug for noget behageligt, men selvfølgelig stadig flot tøj. Er det en lækker og behaglig kjole, eller nogle bukser du mangler, finder du det her hos La Femme Cph.

Ragdoll-LA findes hos La Femme Cph på webshoppen

Er du mere til vintage stilen, kan du hos La Femme Cph også finde tøj fra mærket Ragdoll-LA. Ragdoll-LA har T-shirts, toppe og kjoler med flotte detaljer og som er vintage inspireret. Tag et kig på La Femme Cph’s hjemmeside og finde det du mangler fra Ragdoll-LA.

Det er både nemt at handle hos La Femme Cph på deres hjemmeside og i butikken i København. Bor du langt væk, er det nemt lige at besøge deres hjemmeside www.lafemmecph.dk, men bor du tæt på kan du også besøge butikken på Gammel Kongevej, og tage et kig. La Femme Cph butikken, er unik med dens mange brands og flot mode den tilbyder.