Skønne jeans til store damer samt fantastiske bluser til store piger

Venus & Mars XL

Venus og Mars XL sælger lækkert kvalitetstøj til damer og herrer i plus size størrelser. Alt lige fra casual hverdagstøj, såsom jeans til store damer og bluser til store piger, til flot selskabstøj er en del af det brede udvalg. Derfor kan du som en plus size pige i størrelsen 42-56 finde tøj til enhver situation, og butikkens ekspedienter og stylecoaches står klar til at guide dig frem til dit næste outfit, hvad end du mangler jeans til store damer og bluser, eller en festlig kjole.

Se de unikke jeans til store damer plus veldesignede bluser til store piger

Tøj til både piger og damer i plus size størrelser kan godt være svært at finde frem til i de mange forskellige modebutikker. Derfor står Venus og Mars XL klar til at hjælpe dig, og de tilbyder dig kun det bedste i deres butik i Rødovre Centrum og på deres webshop. Alle mærkerne, som de forhandler, er nøje udvalgt fra modemesserne, hvilket sikrer dig det nyeste og lækreste tøj fra brands verdens over. Kvalitet er en vigtig faktor for Venus og Mars XL, og derfor kan de blandt andet tilbyde dig tøj fra skønne mærker som LauRie, Bohéme og Handberg, som er en del af det fantastiske udvalg af eksempelvis kjoler, jeans til store damer og bluser til store piger. I butikken kan du få hjælp til din shopping af en af de tilknyttede stylecoaches. De kan blandt andet tilbyde dig garderobetjek, shoppetur og styleguide, så du får mest muligt ud af dit besøg. De dygtige stylecoaches er specialister i at se, hvad der klæder plus size piger og damer, og de kan guide dig til hvilken bluse eller hvilket par jeans, som klæder dine former bedst.

Så hvis du er en moderigtig eller stilfuld kvinde i størrelsen 42-56, kan de hos Venus og Mars XL finde noget der dækker dine ønsker og behov. Hvad end du mangler en ny garderobe til din hverdag med nye jeans og bluser til store piger eller mangler et formelt sæt til den næste fest, kan du helt sikkert finde det i butikken eller webshoppen www.venusogmarsxl.dk.

Relaterede nyheder