Plus size cardigans og de yndigste jerseykjoler

Amamiko

Amamiko er kendt for deres lækre jerseykjoler i et retro inspireret design samt plus size cardigans i naturmaterialer.

Jerseykjoler til skarpe priser hos Amamiko

En designvirksomhed som danske Amamiko har taget sit ansvar over for miljøet til sig som modevirksomhed. Det har resulteret i flotte kollektioner af blandt andet jerseykjoler produceret af Øko-Tex certificerede naturmaterialer. Produktionen foregår i Danmark, fordi de på den måde kan sikre sig, at arbejdsforholdene er i orden. Det ser godt ud på CO2-regnskabet. Men Amamiko har også styr på designet. De laver de flotteste jerseykjoler i plus size, som klæder kvinder, der har flere kurver på kroppen end gennemsnittet. Det er skønt at kunne købe tøj, der har den rette pasform, og som samtidig er produceret af miljøvenlige og skånsomme materialer, der sikrer, at tøjet har en lang levetid og kan følge en som favorit i garderoben i mange år.

Plus size cardigans til at fuldende stilen

Plus size cardigans i grønne materialer og et retro inspireret design er en af opskrifterne bag sortimenterne hos Amamiko. De bruger en masse farver og mønstre i deres kollektioner, som er med til at give dem det retro inspirerede præg, der er blevet kendetegnet for virksomhedens design DNA. Flere af cardiganerne har en længere pasform, som er super klædelig og desuden gør dem oplagte at bruge som lette strikkjoler ud over en T-shirt, top eller bluse for et pænt lag-på-lag look, der går an til mange anledninger året rundt. Amamikos plus size cardigans kan bestilles via hjemmesiden med ganske få klik, og man vil altid blive positivt overrasket over priserne i forhold til, at der er tale om dansk produceret mode.

Kan man lide retro inspireret farvebrug og mønstre, jerseykjoler og plus size størrelser, vil man elske danske Amamiko, som kan besøges lige her www.amamiko.dk.

Relaterede nyheder