Sandaler til børn i naturlige materialer

Hvis det er sandaler til børn i naturlige materialer og rigtig god kvalitet du leder efter, kan det findes hos Asta og Alfred. Du kan besøge Asta og Alfreds hjemmeside: www.astaogalfred.dk og få børnesandaler, eller deres butik på Volden 11, 8000 Aarhus C.

 

Børnesandaler

Hos Asta og Alfred kan du købe børnesandaler i den bedste kvalitet. Børnesandalerne sælges til børn i deres første år. Hos Asta og Alfred er de ekstra meget opmærksomme på at børn skal have den allerbedste støtte og pasform. Derfor er deres sandaler til børn i de bedste mærker, som danske Petit Nord, der kun anvender naturmaterialer. De handler faktisk kun med mærker der bruger naturmaterialer, da det er det der er bedst for børn. Deres børnesandaler kommer i flere forskellige mærker der gør der er flere muligheder når du skal træffe dit valg. Derudover er der børnesandaler med både velcro og spænder. Børnesandaler hos Asta og Alfred er i forskellige farver, så hvis dit barn foretrækker én farve frem for en anden, er der mulighed for at han eller hun kan få børnesandaler i sin egen smag.

Hos Asta og Alfred er børnesandalerne lavet i kalveskind og der er flere forskellige typer børnesandaler. Det kan enten være de lukkede børnesandaler, der beskytter fødderne for de aktive børn. Det kan også være de mere åbne, eventuelt til brug på stranden. Mange af deres børnesandaler er med støtte i hælen, støtten er god for børn, da deres fødder har mulighed for at vokse under de rigtige betingelser. Børnesandalerne sidder fast på foden, så de ikke falder af, når der er fart over feltet hos de små.
Hos Asta og Alfred er der sikker krypteret betaling, hvilket giver en sikker handel. De har hurtig levering på 1-3 dage med 14 dages fortrydelsesret.

Relaterede nyheder