Vine fra Italien og Schweiz

Vildt God Vin er en internetbaseret vinhandle, hvor du kan finde nogle håndplukkede udsøgte vine især fra Europa. Du finder Vildt God Vin på hjemmesiden www.vildtgodvin.dk, hvor du vil kunne finde mange forskellige lækre vine, som er udsøgte og super lækre.

Vine fra Schweiz

Det er ikke alle, der ved, at vine fra Schweiz er på vej ind på det Europæiske vinkort. Når vi snakker om Europæisk vin, snakker vi som oftest om vine fra Frankrig, Italien Spanien og måske Portugal – langt færre kender vine fra Schweiz, selvom at disse sagtens kan følge med deres nabolande. Hos Vildt God Vin kan du finde et eksklusivt udvalg af få håndplukkede Pinot Noir vine fra Schweiz. Disse vine er håndplukkede, da de er helt fremme i feltet, når det kommer til god vin – de er med andre ord i topklasse. Det vil du også opdage, hvis du tør bevæge dig ud af din Franske og Italienske comfort-zone, og prøve de lækre vine fra Schweiz.

Vine fra Italien

Hos Vildt God Vin kan du finde mange forskellige gode vine fra Italien. Vine fra Italien er det, som Vildt God Vin har mest af, da de har en stor passion for vine fra Italien. Det er her, du finde nogle af de allerbedste vine fra Europa, og selvom mange sidder fast i et billede af, at Frankrig er Italien langt overlegen, når det kommer til vin, så er vine fra Italien helt med fremme og kan sagtens konkurrere med vine fra Frankrig. Find de lækre vine fra Italien på hjemmesiden.

Vildt God Vin

På www.vildtgodvin.dk vil du kunne finde vine efter land, smag, drue, årgang og ud fra, hvilken slags mad, de går bedste til. Så hvis du skal holde Mortens Aften for venner og familie, så kan du klikke ind på www.vildtgodvin.dk og finde de vine, der går bedste til and og gås.

Relaterede nyheder