Ans Rejser – Eastbourne og Brighton eller Tønder julemarked og Schackenborg slotskro

Ans Rejser

Ans Rejser byder på fantastiske rejser til nogle af de skønneste destinationer heriblandt Eastbourne og Brighton, der er to perler i England. Det er ingen hemmelighed, at der også er masser at se herhjemme. I juletiden føres en rejse til Tønder julemarked og Schackenborg slotskro.

Eastbourne & Brighton – unikke destinationer i Sydengland

Rejs til Eastbourne & Brighton sammen med Ans Rejser. Brighton er en perle, som englænderne har tæt på deres hjerte. Den skønne by indeholder masser af idylliske forretninger, de mest hyggelige cafeer samt gode spisesteder. Man kender især byen for Brighton Pier, som indeholder en forlystelsespark, og det er også muligt at se byen fra toppen via det kæmpe tårn. Brighton er et populært hippiested, og byen er også kendt for at være et samlingspunkt blandt LGBT forsamlinger. Turen til Brighton og Eastbourne varer en uge, og man kommer forbi kendte steder som Canterbury Cathedral, Beachy Head, White Cliffs m.m. Det er en tur til en anderledes del af England, som bestemt er et besøg værd.

Tønder julemarked og Schackenborg slotskro – Kom i julestemning

Hvis det kniber med at komme i julestemning er en tur til Tønder julemarked måske sagen. Ans Rejser tilbyder denne rejse, hvor man også kommer forbi Møgeltønder og Schackenborg slotskro, hvor man får serveret en indbydende julebuffet med sild, laksefilet, tarteletter og det hele. Det er også en tur, hvor man kommer et smut over grænsen, og hvor man har mulighed for at gøre lidt grænsehandel. Når man kombinerer de langsigtede besparelser ved grænsehandel med en god julebuffet og ophold på Tønder julemarked, er det simpelthen en tur, hvor der er rigtig god værdi for pengene – givet den lave pris. Klik ind på www.ansrejser.dk, og bestil denne tur til Schackenborg slotskro og Tønder julemarked, og se også nærmere på de andre ferier til julemarkeder i Danmark og Tyskland, som der også tilbydes på ansrejser.dk.

Ans Rejser tilbyder idylliske ture til England som fx til Brighton og Eastbourne, og dette danske rejsebureau fra Silkeborg byder også ind med en hyggelig smuttur til Tønder julemarked samt Schackenborg slotskro.

Relaterede nyheder