Hos SkinStyle finder du bl.a. økologisk Trust te og Miqura hudpleje

SkinStyle

Hver gang du besøger den danske webshop SkinStyle, så bliver du altid mødt af et spændende og velassorteret udvalg i spændende produkter, som er perfekt til personlig hygiejne eller bare til at forkæle dig selv. Her kan du blandt andet købe økologisk Trust te, som både er velsmagende og fyldt med naturens egen smagsstoffer. Du kan desuden også købe Miqura hudpleje, som indeholder naturlig thai silke.

Økologisk Trust te

Trust te er en serie af økologisk te med en række spændende smagsvarianter. Kataloget med Trust te inkluderer blandt andet blandinger som ”Mint”, ”Sweet and Spicy” og ”Anis”. Man har derfor rig mulighed for at gå på opdagelse i et spændende univers af gode smagsvarianter, og måske opdage nye te-kombinationer som man ikke kendte før. Det gør naturligvis ikke Trust te mindre interessant at der er tale om økologisk te, som kun indeholder naturlige smagsstoffer. Klik eventuelt selv ind på www.skinstyle.dk hvor du lige nu kan læse mere om økologisk Trust te.

Miqura hudpleje

Når det kommer til hudpleje i absolut særklasse, så er Miqura hudpleje lige nu ét af de absolut mest spændende navne på markedet. Bag Miqura hudpleje-navnet gemmer sig en spændende serie af ansigtsmasker, ansigtsrens og fugtgivende fodposer og håndposer. Der hvor Miqura hudpleje især skiller sig ud fra lignende produkter er at man anvender naturlig thai silke under produktionen. Det giver en helt særlig effekt, som huden ganske simpelt elsker, og som gør den blød og flot, takket være den naturlige sericin som findes i silke, og som frigøres når det påføres huden. Miqura hudpleje produceres i Danmark, og er baseret på naturlige ingredienser, som både er gode ved dig selv og miljøet.

Relaterede nyheder