Solidt sortiment af mange typer kuverter, faneblade og andre papirartikler online

Hammer-hansen

Hammer Hansen A/S byder på et solidt sortiment af mange typer kuverter, faneblade og andre papirartikler på deres online shop, som forhandler kontorartikler til hele landet.

Kuverter 

Konvolutter og kuverter er en af de kontorartikler, der altid skal være rigeligt af i enhver virksomhed og på ethvert kontor. De slipper hurtigt op, da man typisk når at sende mange breve ud på en almindelig arbejdsdag. Derfor er det super praktisk, at man på en webshop som den hos Hammer Hansen A/S kan bestille papirvarer hjem via ganske få klik, hvorefter ordren leveres lige til døren. Kuverterne forefindes i mange formater på webshoppen: A6, A5 og A4 er her de mest gængse størrelser, men der er også enkelte andre at vælge mellem til særlige behov. Konvolutterne kommer med og uden rude samt med og uden for af bobleplast. Der er ganske enkelt kuverter til enhver type forsendelse hos Hammer Hansen A/S.

Faneblade

Hammer Hansen A/S kan også præsentere sine kunder for mange typer af faneblade og registerblade. Disse bruges især i større ringbind og mapper, hvor der er mange papirer og dokumenter, der skal holdes styr på. Fanerne laver nem inddeling af papirerne, så man hurtigt kan slå op der, hvor man har brug for at finde noget frem. Det giver bedre overblik og er et uundværligt redskab i forbindelse med arkivering og kontorarbejde. Der vil typisk være penge at spare, hvis man køber en af de mange typer faneblade og registerblade hos Hammer Hansen A/S. De er altid konkurrencedygtige med deres priser og kan desuden tilbyde en uforligneligt god service, som kommer deres kunder til gode.

Se de mange typer faneblade, kuverter og lignende online hos Hammer Hansen A/S og gør en god handel på www.hammerhansen.dk

Relaterede nyheder