Køb en alsidig Festool overfræser i topkvalitet hos Dorch & Danola

Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger mange forskellige slags el-værktøj til gode priser. Skal du fx bruge en overfræser fra Festool eller et andet kvalitetsmærke, så læs med her.

Festool kvalitetsværktøj

Dorch & Danola har et kæmpe udvalg af kvalitetsværktøj til gode priser, og du kan finde både håndværktøj og el-værktøj i butikken samt større maskiner. Hvis du skal bruge træ-værktøj i bedste kvalitet, så er tyske Festool ikke til at komme uden om. Det er kendt for kvalitet, præcision og holdbarhed. Det er et mærke, som alle snedkere kender til som noget af det bedste inden for træarbejde, og hvis du gerne vil have værktøj som giver dig arbejdsglæde og præcision samt komfort og god ergonomi, så er Festool et godt valg. De mange forskellige save, dyksave, rundsave samt fræsere og slibere i butikken er ideelle til træarbejde og præcisionsarbejde. På www.dorchdanola.dk kan du finde mange forskellige brugbare maskiner til gode priser, og du vil helt sikkert kunne finde det, du skal bruge til en god pris. De er autoriserede Festool forhandlere, hvilket vil sige at de også udfører service og reparationer.

Alsidig overfræser

En overfræser er et godt værktøj at eje, hvis man skal lave præcisionsarbejde i træ. Der er mange forskellige muligheder med en overfræser, som helt klart er den mest alsidige slags fræser. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, for når du køber fræsehoveder til den, så kan du lave nærmest alt med sådan en. Skal du lave notfræsning, affasning, profilfræsning eller falsefræsning, så er det sådan en du skal have fat i. De små fræsehoveder kører støt igennem selv hårdt træ og du kan lave mange forskellige praktiske eller æstetiske fræsninger. Der er mange forskellige muligheder med sådan et godt el-værktøj, som giver dig maksimal frihed og mange muligheder. Der er overfræsere fra bl.a. Festool, Bosch, CMT og mange flere i butikken til gode priser. Det er et uundværligt stykke værktøj for snedkeren, der har alsidigt træarbejde at lave på daglig basis. Læs mere om det store udvalg på hjemmesiden.

Relaterede nyheder