Villy Nørgård Organic senge tilbud med sengebunde og madras – schwarz.dk

Schwarz Senge

Bestil den rette sengebund hos Schwarz Senge, der forhandler forskellige typer af bunde bl.a. elevationsbunde og lamelbunde. I andet afsnit i denne pressemeddelelse vil vi kigge lidt på Villy Nørgård Organic Sengen, der er på tilbud.

Sengebund – Lamelbunde og elevationsbunde online hos Schwarz Senge

Man kan med fordel vælge en sengebund hos Schwarz Senge, da de sælger alle typer og alle de gode mærker! Online via schwarz.dk er der både lamelbunde og elevationsbunde til salg. Køb også planbunde fra dette brede katalog. Sengebunden er fundamentet. Det er ”soklen”, som får din seng til at fungere og være fleksibel. Ligesom man aldrig vil gå på kompromis med de bærende fundamenter i huset, så skal man heller aldrig gå ned kvalitetsmæssigt på en sengebund. Du rådes til at kontakte Schwarz Senge, hvis du har spørgsmål til sengebunde. De vil forklare omkring lamelbunde, planbunde etc. og give dig bedre mulighed for at træffe et informeret valg. Kom forbi København Ø, og tag en snak med et venligt og særdeles kyndigt personalemedlem, der ved alt om sengebunde.

Her kan du læse om Villy Nørgård Organic sengen

Villy Nørgård Organic er en seng, der lige nu er på tilbud. Den består af naturlige former, og tilbuddet består også af en madras i naturlatex. Man får også rammebunde med, som kommer med zoneindstilling. Denne seng er et forfinet mesterstykke, designet af Villy Nørgård. Dens naturlige og simple look gør den også på alle muligheder til et stilfuldt valg. Den er indbegrebet af skandinavisk design og minimalisme. Villy Nørgård Organic kan bygges i valnød, bøg, røget eg og andre sorter. I København Ø, hvor sengehuset holder til, kan du selvfølgelig også prøve at ligge i Villy Nørgård Organic sengen. Inden du planlægger et besøg, så book en gratis rygtest på schwarz.dk, og få den fulde oplevelse. Den gør det nemlig lettere at vejlede dig. Med Villy Nørgård Organic får du en seng, hvor der er ekstra fokus på naturen og dens former. Den kommer med sengebund og lækker madras fra Dunlopillo, der er skabt i naturlatex.

Relaterede nyheder