Psykolog og parsamtaler i Århus

Familiepsykologerne beskæftiger sig med de problemer, som kan være i familier og hos par. På www.familiepsykologerne.info kan man læse om alle de muligheder de udbyder.

Psykolog i Århus

Familiepsykologerne ligger i Århus og tilbyder samtaler til både børn, unge samt voksne. Man kan både få samtalerne sammen eller hver for sig. På www.familiepsykologerne.info kan du læse om formålet og det mulige resultat af at tage til familiepsykolog. Familiepsykologerne er specialiseret i at hjælpe personer med at finde håbet, meningen og forståelsen igen. Dette kan være i svære tider i familielivet eller parforholdet eller det kan være efter en skilsmisse, at man har brug for at genfinde disse værdier. Familiepsykologerne kan også hjælpe den enkelte med hans/hendes dårlige trivsel i form af depression, sorg, angst, stress, spiseproblemer eller et manglende selvværd. Familiepsykologerne vil altid gerne give den bedste oplevelse allerede fra starten af. Derfor er der altid afsat minimum 1 time til samtaler og der vil altid være gjort stor forberedelse.

 

Parsamtaler Århus

Har man problemer med parforholdet? Er problemerne ved at tage overhånd. Er der for meget tavshed imellem jer eller kører tingene i ring og de samme diskussioner og konflikter gentages igen og igen. Eller fortrænger konflikterne de kærlige følelser som man har over for hinanden. I så fald er der stor hjælp at hente hos Familiepsykologerne. Familiepsykologerne kan hjælpe par med at undersøge hvilke måder man kan leve sammen som fremmer kærligheden og gnisten imellem hinanden. De kan også hjælpe en til at finde ud af om man burde gå fra hinanden, selv om dette kan lyde som en sidste løsning kan det for nogle par være den bedste løsning. Ydermere kan de hjælpe par til hvordan de skal gå fra hinanden, og undgå de trælse effekter som det kan have. Familiepsykologerne ligger i Århus og er til alle de familier i og omkring Århus, som trænger til psykologhjælp.

Relaterede nyheder