Dygtiggør dig indenfor musik hos Musik og Teaterhøjskolen

Drømmer du om at gøre noget ved musikken, er en musik højskole det perfekte springbræt for at komme godt fra start. Hos Musik og Teaterhøjskolen tilbyder man flere typer musiklinjer, både almen musik samt elektronisk musikhøjskole. Desuden er skolen også én af de få, der fungerer som højskole med lydteknik som linjefag. Læs mere om begge dele og om skolen i artiklen herunder.

Fordyb sig i musikken på elektronisk musik højskole

For alle der brænder for musikken, kan en tur på elektronisk musik højskole være det der for alvor sætter skub i tingene, og gør at man kommer videre med musikken. Hos www.musikogteater.dk tilbyder man flere spændende linjer, hvor én af dem er elektronisk musik. Når man går på elektronisk musik højskole vil man have rig mulighed for at fordybe sig i musikken, i selskab med andre musikanter, som deler ens passion for elektronisk musik. På elektronisk musik højskole vil der både være mulighed for at øve sig i de praktiske sider af elektronisk musik samt i al teorien. Og så vil man selvfølgelig have en masse gode oplevelser når man går på elektronisk musik højskole, både i og udenfor undervisningen.

Få bedre kompetencer indenfor lydteknik

Udover at fungere som elektronisk musik højskole, er Musik og Teaterhøjskolen også en højskole med lydteknik som linjefag. Vil du gerne blive endnu bedre til alt der har med lydteknik at gøre, vil et ophold på højskole med lydteknik som linjefag præcist lige som det gælder med elektronisk musik højskole være den helt rette måde at forbedre ens kompetencer. Og så er der garanti for oplevelser for livet, når man går på højskole med lydteknik som linjefag.

Relaterede nyheder