Forkæl din guldklump med eksklusivt babytøj og Konges Sløjd interiør til børneværelset

Asta & Alfred

Asta & Alfred har siden de åbnede i Aarhus, specialiseret sig i eksklusivt babytøj i alle prisklasser. Deres sortiment rummer babytøj fra en lang række kvalitetsbevidste mærker, herunder blandt andet det danske mærke Konges Sløjd, der præsenterer babytøj i gennemtænkte og praktiske designs af bedste kvalitet.

Eksklusivt babytøj

Asta & Alfred blev etableret i 2012 og har, siden de først åbnede, forhandlet eksklusivt babytøj til både drenge og piger i alderen 0-2 år af bedste kvalitet og i alle prisklasser. Deres eksklusive sortiment rummer et stort udvalg af forskellige mærker, og du kan derfor finde tøj i mange forskellige designs, farver, materialer og mønstre. Kendetegnende ved sortimentet hos Asta & Alfred er den gennemgående kvalitetsbevidsthed, hvormed alt er nøje udvalgt, hvilket gør det til et eksklusivt sted at finde tøj til din lille guldklump. Du vil der kunne finde alt fra bodies, heldragter, babyjakker, flyverdragter, køredragter, vanter, huer og sko til både sommer og vinter, alt sammen fra eksklusive og spændende mærker. Det er værd at bruge tid på deres hjemmeside: www.astaogalfred.dk for at lade sig inspirere. Ofte vil man også kunne være heldig, at finde nogle af de mange fine stykker babytøj på udsalg, hvor der som regel er mange penge af spare.

Konges Sløjd babyprodukter

Konges Sløjd er et dansk mærke, der laver babyprodukter samt interiør til børneværelset og trælegetøj. Særligt kendetegnende for Konges Sløjd produkter er, at de altid er produceret af udelukkende naturmaterialer og altid kommer i behagelige, dæmpede og rolige farver. En væsentlig detalje ved deres produkter er den omhyggelighed og omtanke, hvormed de er designet. I babytøj fra Konges Sløjd, vil du således altid opleve, at der er taget højde for selv de mindste detaljer, hvilket naturligvis er vigtigt, når det er babyer og små børn, man har med at gøre. Foruden at præsentere smukke designs, er der lagt vægt på at børnene skal føle sig tilpas i skønne omgivelser og at de skal kunne bevæge sig frit og udvikle sig i de bedste omgivelser. For at lade dig inspirere og se, hvor mange fine stykker babytøj, familiesengetøj, børneværelsestilbehør og legetøj der alt findes fra Konges Sløjd, så besøg: www.astaogalfred.dk.

Relaterede nyheder