Tag på studietur til München og Amsterdam – www.berlinspecialisten.dk

Berlin Specialisten

Berlin Specialisten tilbyder en række destinationer under deres A+ skolerejser. Kom bl.a. på studietur til München eller Amsterdam. Læs også om en studierejse til andre destinationer på berlinspecialisten.dk.

Kom på studietur til München i Tyskland

München er en overset metropol i Europa som feriedestination. Mange danskere vælger den tyske hovedstad Berlin eller nærliggende Hamborg, hvis turen går til Tyskland. München er den perfekte destination til en studietur, da byen bugner med interessante virksomheder, der kan besøges. Denne sydtyske by er nemlig et af de finansielle hovedpunkter i hele Tyskland, men mange kender også byen for Oktoberfest, der hvert år lokker omtrent 7 mio. besøgende til byen. Berlin Specialisten er den perfekte partner til at arrangere en studietur til München. Inde på www.berlinspecialisten.dk kan du læse mere om, hvorfor det er en god ide at bestille en München studietur hos netop dette rejsebureau.

Berlin Specialisten kan hjælpe med at arrangere jeres studierejse til Amsterdam

Mange vælger også Holland som destination til årets skolerejse. Tag på studierejse til Amsterdam – den hollandske hovedstad. De fleste kender Amsterdam for de mange kanaler og de flotte, smalle bygninger, som præger de centrale distrikter i Amsterdam. Den hollandske hovedstad er en traditionel fiskerby, som udviklede sig. Da byen har så rig en historie, finder man også mange gamle og smukke bygninger i byen i modsætning til Rotterdam, der er mere moderne. Tag på studierejse til Amsterdam med Berlin Specialisten. En studierejse hos dette rejsebureau er det ideelle valg, da de skræddersyr et program efter ønskerne og står for diverse reservationer. Derfor er der mindre at tænke på fra jeres side af. Deres A+ studierejse til Amsterdam eller en af de mange andre destinationer i verden og Europa giver jer mange muligheder. De fleste byer har så meget at byde på, så det burde være muligt for alle klasser at sammensætte den perfekte skolerejse. Tag på studietur til Amsterdam eller eventuelt München med Berlin Specialisten. En studierejse fra www.berlinspecialisten.dk er en garant for en succesfuld skolerejse og et værdifuldt minde, der kan holdes kært resten af livet.

Relaterede nyheder