Kigger du efter en rørholder eller pneumatikcylinder?

ROYKON

ROYKON har bogstaveligt talt alt inden for fittings, rør, slanger, ventiler etc. Her kan du bl.a. læse om rørholdere og pneumatikcylindere.

Rørholder – Mange varenumre på roykon.dk

Når det kommer til fittings, rør, slanger, ventiler, haner og tilbehør, så er ROYKON førende i Danmark. Det er bogstaveligt talt en one-stop-shop, hvor du kan finde alt til din installation, så du kun behøver handle ét sted. Du kan bestille på nettet og få dag-til-dag-levering. Hvis du har travlt, så er dine varer også klar til afhentning på deres lager i Fredericia 30 minutter efter online bestilling. Deres robotstyrede lager minimerer plukningsfejl og sikrer omkostningslav arbejdskraft, hvilket gør priserne på produkterne enormt konkurrencedygtige. Dertil kommer, at de også laver skræddersyede løsninger, hvis deres kunder har brug for det. Du kan få tilsendt et tilbud på bare 48 timer, efter du har indsendt dine tegninger. Søger du rørholdere, så har de et kæmpe udvalg. Du kan finde en rørholder i plastik, aluminium, zink eller rustfrit stål, og de har over 600 varenumre i denne kategori, så du burde kunne finde præcis det, du søger i den helt rette størrelse. Klik ind på roykon.dk, og find den rette rørholder.

Pneumatikcylinder med stempeldiameter på Ø6, Ø125 m.fl.

ROYKON har også et stort udvalg af meget robuste pneumatikcylindre i AISI 316 rustfrit og syrefast stål, almindeligt stål eller aluminium. Deres pneumatikcylindre findes i stempeldiametre fra Ø6 til Ø125, så du kan helt sikkert finde den helt rette størrelse til din installation. Når det kommer til pneumatiske installationer, så skal man ikke gå på kompromis med de enkelte dele. Hvis ens pneumatikcylinder svigter, så har man et stort problem med hele kredsløbet. Du vil helt sikkert kunne finde den rette model til din installation, og hvis du søger professionel rådgivning, så tøv ikke med at skrive eller ringe til kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rette produkt. De har alt inden for pneumatik og tilbehør, og over 40.000 produkter på lager i Fredericia.

Relaterede nyheder