Køb din indgangsmåtte eller afpassede tæpper hos JC Gulventreprise

JC Gulventreprise

Oplever du ofte, at gulv arealerne på arbejdspladsen er svære at holde rene? Så har JC Gulventreprise løsningen for dig. Med en indgangsmåtte placeret ved indgangene rundt omkring i bygningen, bliver snavset fanget før det spredes til resten af bygningen. JC Gulventreprise har et stort udvalg af gulv- og tæppeløsninger og tilbyder også afpassede tæpper installeret, så de passer ind i din virksomhed.

Lad en indgangsmåtte forhindre skidt og snavs i at sprede sig

En indgangsmåtte er super praktisk for dig, der gerne vil holde arbejdspladsen ren. Indgangsmåtter er designet til at fange skidt og snavs fra udefrakommende, der går ind i virksomheden. Da en indgangsmåtte forhindrer resten af bygningen i at blive beskidt, er den også med til at nedsætte omkostningerne til rengøring. En indgangsmåtte er derfor en investering, der betaler sig på den lange bane, og som samtidig vil holde bygningen ren og medvirke til et sundt arbejdsklima. Alt efter hvordan din virksomhed er indrettet eller hvilket design, du foretrækker, tilbyder de hos JC Gulventreprise skræddersyede løsninger, der passer til dit behov. Inde på www.jcgulve.dk kan du se flere eksempler på indgangsmåtter og læse mere om mulighederne for montering.

Afpassede tæpper tilpasset personligt til dig

JC Gulventreprise laver også afpassede tæpper på bestilling. Med afpassede tæpper kan du let skabe moderne forandring i hjemmet. Inde på www.jcgulve.dk kan du læse mere om afpassede tæpper. Vælg frit mellem hvilken farve og hvilket mønster dit afpassede tæppe skal have. Du kan designe dit afpassede tæppe med kantbånd, frynser eller noget helt tredje. Uanset så hjælper JC Gulventreprise med at finde frem til en afpasset tæppe løsning, der passer dig. Afpassede tæpper er geniale og kan forvandle ethvert rum ved at bidrage med en eksklusiv og luksuriøs følelse. Tilføj det afpassede tæppe ved sofagrupper eller under spisebordet for at skabe flere rum i rummet. Læs mere om afpassede tæpper og gulvmontering på www.jcgulve.dk.

Relaterede nyheder