Køb dine skruer online og fyld lageret op

Det er aldrig til at vide, hvornår der skal hænges et billede op på væggen derhjemme, et spejl eller måske en ny hylde. Derfor er det en god ide altid at have nogle skruer på lager, så du ikke risikerer, at du er løbet tør, og byggemarkedet har lukket, når du skal i gang med dit projekt i hjemmet. 

Hvis du gerne vil spare dig selv for turen ned i det lokale byggemarked, eller hvis du bare gerne vil have et stort udvalg at vælge imellem, så kan du med fordel købe dine skruer på nettet. Det er både nemt og hurtigt, og hos Møller & Mammen kan du endda få fri fragt, når du køber for mere end 500 kr. 

Hvilke skruer skal du bruge?

Inden du går i gang med at bestille, så kan det være en god ide at overveje, hvilke skruer du skal bruge. Det gælder selvfølgelig først og fremmest nu og her, hvis du har et specifikt projekt, du skal udføre derhjemme, men det gælder også på sigt. Det kan nemlig godt betale sig at have et lager liggende af skruer i forskellig størrelse, så du altid har den helt rigtige størrelse. 

Køb gerne en del af hver af de størrelser, du skal bruge, da man som regel skal bruge mere end en enkelt ad gangen. Overvej også, om du skal købe de helt traditionelle skruer, eller om messingskruer med lige kærv vil være det rette valg for dig. 

Du kan også købe bolte, kroge og meget andet online

Når du køber ind hos Møller & Mammen, kan du også gå på opdagelse i deres øvrige udvalg. De har fx et stort udvalg af både kroge, bolte og gummiskiver, så du har mulighed for at købe det hele samlet ét sted. Især småkroge kan være gode at have liggende, for de kan bruges til mange forskellige formål. De kan især være med til at skabe orden i hjemmet. Har du fx altid dine grydelapper til at ligge og flyde på køkkenbordet? Så køb en krog og hæng dem op på væggen, så du altid har en fast plads til dine grydelapper. Det samme kan du gøre med dine viskestykker, dine kasketter, dine vanter og sågar dine nøgler, hvis du er typen, der aldrig kan finde dem. Mulighederne er mange, og det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad krogene kan bruges til. 

Relaterede nyheder