Vælg store kampesten, digesten og sten til haven fra E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S sælger alt i mineralske råstoffer som fx sten, grus og sand. Drømmer du om sten til haven, så læs om deres udvalg af store kampesten her.

Bestil smukke og store kampesten fra ekrag.com

Hos E. Krag Råstoffer A/S kan du finde et stort udvalg af store kampesten, som er sorteret efter størrelse. Kategorierne går fra 200 – 400 mm helt op til 800 – 1200 mm. Deres store kampesten er sorteret efter størrelse. De ukurante sten bliver sorteret fra, så kun de smukke og ensartede sten er tilbage og til sidst er de blevet renset, så de holder sig smukke. Den slags digesten kan bruges til mange forskellige ting. De kan bl.a. bruges som pyntesten til haven, hvor det kan se enormt smukt og rustikt ud at have en stor kampesten liggende. Hvis du skal lave en skråning eller et stendige, så er det også den slags sten, du skal have fat i. Læs mere på deres hjemmeside om de mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det er på www.ekrag.com. Deres digesten fås i både store og små størrelser, og du kan være sikker på en smuk og ensartet kvalitet.

Digesten og sten til haven i fantastiske former

Leder du efter smukke sten til haven? E. Krag Råstoffer A/S har et stort udvalg af store sten, som er sorteret efter størrelse, renset og sorteret efter form. Det betyder, at hvis du køber sten til haven, så kan du være sikker på en ensartet og smuk rund form, som er kendetegnende for digesten. De fås i størrelser på helt op til over 1,2 m i bredden, og sådan en sten kan se enormt smuk ud i haven, hvor den giver en rustik og vild-natur stemning. Forestil dig et smukt fuglebad eller en lille havedam med en stor kampesten ved siden af. Det giver liv i haven, for det er noget, som fugle sætter sig på og derfor er sten i haven et populært pynteelement. Du kan være sikker på, at du kan finde de perfekte sten til haven på ekrag.com, hvor du får personlig service og mange års erfaring.

Relaterede nyheder