Find en ny drejebænk eller nye drejejern hos Dorch & Danola

Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger værktøj til både træ- og metalarbejde samt værnemidler. Læs mere om bl.a. en trædrejebænk og drejejern her.

Drejejern til private, professionelle og virksomheder

Kan du lide at arbejde med træ? Eller har du lyst til at prøve det? Det er en fantastisk beskæftigelse – træet er et af menneskets ældste materialer, og det virker endnu! Hvis du har lyst til fx at prøve kræfter med trædrejning, så kan du finde et stort udvalg af drejejern hos Dorch & Danola, som kan skære forskellige former i et drejende emne. Når man drejer, så skal man have forskellige drejejern, som kan give forskellige snit i træet. Der er store og små, runde og spidse, og du vil kunne finde lige det, du skal bruge i butikken. De sælger drejejern samt et stort udvalg af andet værktøj til både private, amatører, virksomheder og professionelle. De har helt sikkert lige det, du skal bruge, og i sortimentet af værktøj til trædrejning kan du også købe emner til drejning. Find lige det, du drømmer om på hjemmesiden www.dorchdanola.dk til gode priser.

Ny trædrejebænk fra Jet eller Laguna? Find den på www.dorchdanola.dk

Står du og skal bruge en god trædrejebænk? Dorchdanola.dk er billige, og de har et kæmpe udvalg af kvalitetsværktøj til både hobby-folk og professionelle. Trædrejning er en ældgammel teknik – den er faktisk flere tusind år gammel – og den virker stadig fantastisk godt til udarbejdelsen af runde og symmetriske former og figurer. Hvis du vil lave træskåle, så er en trædrejebænk det bedste redskab. Der er mange forskellige slags drejebænke i sortimentet bl.a. fra gode producenter som Jet og Laguna. Du vil helt sikkert kunne finde den perfekte trædrejebænk til dine ambitioner og ønsker. Hvis du vil lave smukke runde former, som fx bordben, stoleben og skulpturer, så er en trædrejebænk et super spændende værktøj at arbejde med. Mange bliver overraskede over, hvor let det går, første gang de prøver at dreje. Det er en super sjov arbejdsmetode, og hvis man holder sine drejejern skarpe, så kan man virkelig let og hurtigt lave nogle enormt smukke former.

Relaterede nyheder