Shop effektive og energibesparende luft-til-luft-varmepumper her

Grib chancen for billigere varmeløsninger hos DBVVS. DBVVS hjælper dig med at finde den bedste varmekilde til dine behov ved at stille et både bredt og varieret sortiment af energivenlige varmeløsninger til rådighed. Læs mere herunder om de forskellige muligheder, den gode service og de fantastiske priser.

DBVVS forhandler smarte luft-til-luft-varmepumper

Luft-til-vand-varmepumper fra DBVVS fås fra den troværdige producent, Langå Comfort. Dette store udvalg af luft-til-vand-varmepumper er til dig, der mangler billige og effektive varmekilder til hus eller bolig samt hjælp til montering deraf. Find både varmepumper og komplette varmepumpeanlæg på www.dbvvs.dk samt masser af information angående alt fra installation til daglig brug. Hvis du vælger at indkøbe luft-til-vand-varmepumper som et komplet sæt, indeholder pakken alt fra selve varmepumpen til trykekspansionsbeholderen. Selve varmepumpen er altid af fantastisk kvalitet og dækker nemt hele husets behov for varme. Luft-til-vand-varmepumper som disse kan nemlig lave varmt vand til både brusebadet, gulvvarmen og radiatorerne så let som en leg. Flere muligheder hos DBVVS indeholder en Langå Ecoplus A+++. Denne holder energiforbruget så lavt som muligt, hvilket er perfekt til dig, der ønsker at holde både varmeregningen nede og miljøet grønt. Luft-til-vand-varmepumper som disse er derfor altid en særdeles god investering og tjener ofte sig selv hjem på ganske få år.

Det smarte ved at vælge det komplette sæt er i særdeleshed den installering, der følger med i købet. Montering og installering af luft-til-vand-varmepumper kræver nemlig et vist know-how, som de erfarne medarbejdere fra DBVVS altid sørger for at have styr på. Du kan derfor altid forvente velfungerende luft-til-vand-varmepumper efter et endt besøg fra en af DBVVS’ mange medarbejdere. Dette gælder både tilslutning af koldt og varmt vand, hulboring i mursten, gasbeton og trævægge samt tilslytning til det eksisterende varmesystem. I mange tilfælde anbefales det dog, at du tager kontakt til DBVVS før en montering bestilles, sådan at I sammen kan komme frem til en løsning, der passer dine specifikke behov. I visse tilfælde kan en afmontering af det gamle fyr nemlig også vise sig nødvendigt, hvilket gerne tages hånd om af DBVVS. Tag dog gerne fat i en erfaren medarbejder fra DBVVS, hvis du er i tvivl om, hvor mange kW du har brug for i dine pågældende rum. Du finder nemlig luft-til-vand-varmepumper med alt mellem 9,5kW til 26kW, sådan at du kan opvarme netop den type af rum, du står med derhjemme.

Find detaljeret information om de mange services, de fantastiske priser og de 2 års reklamationsret på www.dbvvs.dk.

Relaterede nyheder