Dansk Lysterapi har mange spændende produkter til lysterapi

Dansk Lysterapi

Synes du, at vintermånederne kan blive lidt lange, og lyset lidt for sparsomt? Så kan lysterapi være noget for dig. I så fald kan du med fordel lægge vejen forbi Dansk Lysterapi, hvor du kan finde en række smarte produkter, der kan bruges til kunstigt at øge antallet af solskinstimer om året – eller som i hvert fald kan bruges til at give lidt mere lys i hverdagen. Læs mere om både lysterapi og udvalgte produkter i artiklen herunder.

Lysterapi giver mere lys i hverdagen, når solen gemmer sig

De har stort set alt i lysterapi klar til levering hos Dansk Lysterapi. Præcis som deres navn antyder, har forhandleren specialiseret sig i denne type produkter, og de har næsten med sikkerhed også et produkt, som egner sig godt til din hverdag. Men hvad er lysterapi egentlig for noget?

For mange vil lysterapi være, at man tænder for en lampe, som har et lidt kraftigere og mere specialiseret lys, som minder lidt om de solstråler, vi savner om vinteren her i Skandinavien. Derfor finder du først og fremmest en masse smarte lysterapilamper hos forhandleren. Her kan man vælge mellem lamper, der er specielt designet til at sidde i bilen, så man kan få lidt lys om morgenen, når man kører på arbejde, skrivebordslamper, lamper, der egner sig særlig godt til almen brug i boligen, og smarte lysvisir-briller, der giver mulighed for at nyde lidt ekstra lys, imens man f.eks. gør rent eller støvsuger.

Start og slut dagen behageligt med wake-up lamper og søvnbriller

Lysterapien har også produceret mere specificerede produkter, som de smarte wake-up lamper, der i stedet for at vække en med en skarp tone eller morgenradio, vækker en med blidt lys. Det giver lidt samme effekt, som hvis man sov under åben himmel om sommeren. Denne form for lysterapi kan være en skøn start på dagen, og det kan give ens humør et ekstra boost. Søvnbriller er et af de andre produkter, der bruges til lysterapi, og de er designet til at blive brugt i timerne op til, at man skal i seng. Brillerne fjerner nemlig en del af de blå farver i lysspektret, hvilket mange finder behageligt sidst på dagen. Der er på den måde virkelig mange fine produkter at vælge imellem på www.dansklysterapi.dk. Teamet, som driver virksomheden, ved desuden en masse om lysterapi, og de vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at finde et godt produkt til terapi med lys, som passer til dig selv, eller en du holder af, og som du måske mistænker for at mangle lidt lys i årets mørke måneder.

Relaterede nyheder