Gaming musemåtter og borde til den kræsne

FOURZE

Find den rette gaming musemåtte, og køb gamer borde fra skandinaviske FOURZE, der også har produceret headset, strømforsyning og andet udstyr. Kvaliteten er høj på samtlige artikler, og du finder den nærmeste forhandler direkte på www.fourze.com.

FOURZE gaming musemåtte med mere plads i siden

Tjek deres udvalg af gaming musemåtter. Man vil rigtig gerne have noget plads, så musen kan bevæges hele vejen rundt. I skydespil er det især til siden, man gerne vil have ekstra rum. FOURZE har udviklet en ekstra bred gaming musemåtte, der er perfekt til alle FPS-spil! Har du også brug for mere plads i højden? Du finder en kvadratisk musemåtte i storformat direkte på fourze.com. Deres musemåtter er til de gamere, som vil gå den ekstra mil for at nå til tops. Du skal selvfølgelig have den bedste kvalitet, så du ikke bliver trukket ned af dårligt udstyr i dit spil. Så vælg FOURZE, og oplev ægte skandinavisk kvalitet. Deres udstyr inkl. musemåtterne er designet med passion.

Se nærmere på www.fourze.com, og vælg et gamer bord med hæve/sænke funktion

Hvis du køber et gamer bord fra fourze.com, så er der ikke krav til musemåtte. Det er fordi, bordet er specifikt designet til at give de optimale forhold til musen. Det vil sige, at et gamer bord derfra er en kæmpe musemåtte. De kommer dog også med en række andre fordele. Et af deres gamer borde er bl.a. designet med elektronisk funktion, som kan hæve og sænke bordet. For nogle spil bliver man nødt til at sidde ned for at være på topniveau, men for andre kan man sagtens stå op. Uanset hvad er det altid en god idé at stå op en gang imellem ved computerbrug. Det sikrer også, at du er friskere i længere tid, så du kan ramme plet selv efter en længere gaming session. Du finder masser af nyttig info om gamer borde på fourze.com, der har designet dem med en drikkeholder i siden. Så kommer man ikke til at vælte energidrikken ved en fejl, og så har man naturligvis også mere plads til at bevæge sig med musen på selve skrivebordet.

Relaterede nyheder