SAFE8 værdiskab til opladning – En sikker opladerstation til kunder

Charging.dk

Køb din opladerstation hos Charging.dk. Der findes mange løsninger inkl. aflåste skabe. Køb f.eks. et SAFE6 eller SAFE8 værdiskab med opladning online, så kunderne kan vide sig trygge om, at ingen andre hænder har adgang til deres smartphone.

Opladerstation – Køb fra Charging.dk

En opladerstation kan være mange ting, og hos Charging.dk finder du opladningsløsninger til enhver virksomhed. Opladerstationer er perfekte til shoppingcentret, lufthavnen og konferencen, eller til at have stående ved festivalen. De kan fås som et højt bord, man kan socialisere omkring, eller de kan fås som aflåste skabe, du kan læse mere om i næste afsnit. Man kan ligeledes købe en opladerstation med skærm og andre med stemmekontrol. Hvis du derimod leder efter powerbanks, så sælges disse i vidt forskellige størrelser hos Charging.dk. Køb mindre modeller til at oplade mobiltelefonen eller køb en stor, 1000 watt model, der kan bidrage med store mængder strøm på farten. Køb powerbanks som ladestationer med plads til flere kunder, og se også de stilrene powerbanks perfekt til personligt brug. Klik ind forbi Charging.dk, og læs mere om de forskellige opladerstationer. Du kan finde en ny opladerstation i deres udvalg uanset behov.

SAFE8 værdiskab med mulighed for opladning

Køb et SAFE8 værdiskab med opladning, fordi sikkerhed er vigtigt for dine kunder. Dette er det perfekte opladerskab med otte forskellige værdiskabe til individuel benyttelse af kunder. Når man er på festival eller til konferencen er det rart at kunne oplade mobiltelefonen, men der skal alligevel meget til for, at man efterlader den i fremmede hænder. Et værdiskab som SAFE8 er en glimrende løsning til opladning for mennesker, der er væk hjemmefra. Dette sofistikerede værdiskab egner sig til svømmehal, sportsklub, fitnesscenter m.m. Der er mulighed for opladning af 3 mobiltelefoner i samme rum.

Køb det smarte SAFE8 værdiskab til opladning hos Charging.dk. Du finder en bred vifte af opladerstationer online og andre opladningsløsninger til konkurrencedygtige priser. Kontakt firmaet, hvis du vil vide mere om de mange muligheder til din virksomhed.

Relaterede nyheder