2BM tilbyder bl.a. hjælp til at sørge for let adgang til SuccessFactors og SAP support i høj kvalitet

2BM

2BM er en konsulentvirksomhed, som især ved noget om SAP og alt, der relaterer sig hertil. De går ikke kun enormt meget op i deres fag, men også i at gøre deres kunders arbejde nemmere. To eksempler på, at de gør livet nemmere for dem, er deres SAP support, og at de kan sørge for let adgang til SuccessFactors.

Let adgang til SuccessFactors

Med 2BMs værktøj, Single Sign On, får dine medarbejdere let adgang til SuccessFactors. Værktøjet gør, at de logges på automatisk, når de logger ind på en computer. Det er dog ikke ensbetydende med, at sikkerheden ikke er på plads – for det er den i allerhøjeste grad. Den lette adgang til SuccessFactors, som du får med Single Sign On betyder, at SuccessFactors bliver mere tilgængelig og brugervenlig. Den enkelte medarbejder vil slippe for indviklede log-on-procedurer. Som resultat heraf, får medarbejderen – og dermed også selve virksomheden – frigivet mere tid til at udføre det væsentlige arbejde. Og i en verden hvor tid er penge, er dette i alles interesse. For både den enkelte og virksomheden trives bedst, når man har en oplevelse af at være produktiv. Du kan læse mere på deres hjemmeside 2bm.dk.

SAP support er en populær og praktisk software

2BM har en fantastisk SAP support. Den populære administrative software bruges af utallige virksomheder i Danmark, og mange af dem er kunder hos 2BM. Som konsekvens heraf, tilbyder virksomheden en SAP support, der har åbent 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Personalet, der sidder i deres SAP support, er dedikerede og passionerede fagpersoner, som foruden ekspertise også sætter en dyd i at være hjælpsomme og tålmodige. Så ingen spørgsmål er for dumme eller for indviklede. Idéen bag en døgnåben SAP support synes egentlig meget åbenlys, når man tager i betragtning, at systemerne jo også kører i døgndrift. Som kunde skal du derfor aldrig tøve med at kontakte 2BMs SAP support – de er der jo for dig.

Relaterede nyheder