Få en præsentation af S/4HANA og lær om udtræk af data i SAP hos 2BM

2BM

Hos det danske IT-konsulenthus 2BM kan du både få en præsentation af S/4HANA og lære om, hvordan du udtrækker data i SAP. Virksomheden er blandt landets førende leverandører af den administrative software, der benyttes af et utal af virksomheder på verdensplan. Klik ind på deres lærerige hjemmeside, 2bm.dk, eller læs med her, hvis du vil blive klogere på den succesfulde virksomhed.

S/4HANA præsentation

2BM forstår, at deres kunder er alfa og omega. Det er blandt andet derfor, at de kan tilbyde SAP-kundesupport døgnet rundt – hele ugen. Men hos det danske IT-konsulenthus kan du også komme til en gratis workshop med fokus på præsentation af S/4HANA. Workshoppen er uforpligtende, og i præsentationen af S/4HANA vil de fx fokusere på funktionelle og tekniske forskelle mellem S/4HANA og ECC, ligesom mulige konverteringsmuligheder, og hvad en migration kræver, også vil komme i fokus. En S/4HANA præsentation kan sagtens vise sig at være guld værd for dig, da S/4HANA allerede er i gang med at blive en helt central del af SAP. Kontakt 2BM allerede i dag, hvis du er interesseret i at deltage i eller høre mere om den lærerige workshop. Du finder naturligvis deres kontaktinformationer ved at klikke ind på deres hjemmeside.

Udtræk data i SAP

Udtræk af data i SAP har aldrig været nemmere med 2BM’s smarte værktøj, Data Discovery Tool. Værktøjet er nemt at bruge, og dets primære funktion er altså, at du og din virksomhed effektivt kan analysere og udtrække data i SAP. Med GDPR – som du måske bedre kender som Persondataforordningen eller Databeskyttelsesforordningen – er det blevet endnu vigtigere, at du og din virksomhed kan håndtere persondata. For uanset om det drejer sig om persondata på kollegaer, partnere eller kunder, skal I kunne håndtere dataene i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Blandt andet derfor er 2BM Data Discovery Tool og den nemme dataudtrækning i SAP yderst vigtig. Med det intuitive værktøj er det slut med besværlig og tidskrævende udtrækning af data i SAP.

Relaterede nyheder